fettsugning förfaranden

Fettsugning är plastikkirurgi som kan utföras på nästan varenda del av kroppen och ansiktet , men vanligtvis tar bort fett från buken , armar , höfter, lår och rygg. Normalt fettsugning förfaranden utförs i öppen vård under narkos i en operationssal

Det finns många olika typer av fettsugning förfaranden . SVULLEN fettsugning , ultra-ljud stöd och servoassisterade . Med alla fettsugning , en så kallad vakuumtyp instrument en kanyl används för att avlägsna oönskat fett .

är fettsugning för dig ?

Fettsugning är kirurgiskt avlägsnande av fett . En kanyl , eller vakuumanordning utnyttjas för att ta bort oönskat fett från delar av ansiktet och kroppen . Ett litet snitt görs där fettet tas bort , då kanylen sätts in i snitt och fettet sugs ut genom kanylen .

en bra kandidat för fettsugning är en person vid god hälsa , har frisk hud och som inte är överviktiga , men har ansamlingar av fett i vissa problemområden i kroppen .

Fettsugning Skin Removal

Fettsugning kan användas för att avlägsna fett från sådana ansiktet områden som kinder , haka , hals och käkar , eller käklinjen . Om huden inte är i gott skick efter fettet har tagits bort , kommer huden ha en saggy utseende . Fettsugning används ofta i kombination med andra plastikkirurgiska ingrepp som innebär avlägsnande av eller slapp hud .

Vanliga fettsugning i buken är kombinerad med en bukplastik , där det orimligt huden tas också bort för att förhindra att huden från hängande .

Fettsugning bort envis fett

fettdepåer kan bli mycket envis och resistent mot de flesta viktminskning ansträngningar . Flanken områden , övre och nedre delen av magen , inre och yttre lår , överarmar och bröst är alla delar av kroppen som svarar mycket bra på fettsugning förfaranden .

När fettsugning används som en del av bröst minskning, det är mindre ärrbildning än traditionella bröstförminskning .

Fettsugning förfaranden kan utföras på flera delar av kroppen under en session , i stället för att utföra flera sessioner .

hitta en kvalificerad professionell

Om du funderar på att ha fettsugning , se till att du samråda med en styrelse-certifierad plastikkirurg som också är certifierad i fettsugning . Insistera på visning av foton av förfarandena hon har utfört som innehåller foton av patienterna före och efter ingreppet .

Underhåll resultat

Fettsugning bör användas i kombination med en väl balanserad kost samt fem timmar motion varje vecka . Hitta en diet och motion regemente som du kan sticka med att behålla dina resultat efter ingreppet utförs .

Kostnad

Fettsugning förfaranden för ansikte och kropp är relativt standardiserade . Räkna med att betala mer för en erfaren styrelse-certifierad plastikkirurg . Den genomsnittliga kostnaden för ett enda fettsugning förfarande är $ 3500. Kirurgen arvode $ 2. 000 , den anestesiolog är $ 700, och anläggningen kostar $ 800.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.