vad är kostnaden för lap band förfarande ?

Viktminskning kirurgi kan ha en underbar inverkan på någon som är överviktig . Det kan förbättra ditt liv och din hälsa. En viktminskning alternativ är knä bandet . Detta är en " banding system " som hjälper dig att minska din vikt genom att begränsa mängden mat som du kan äta

minskning

knä bandet är ett bra förfarande för dem som vill gå ner i vikt , men det är inte billigt . Priset för Lap Band förfarandet har minskat under de senaste par åren . För närvarande skiljer sig priset varierar från $ 8. 000 till $ 30. 000 .

Geografi

Priset på knä band förfarande beroende på var du befinner dig . Priset kan förändras från ett tillstånd till nästa och till och med variera från stad till stad . Operationen är i allmänhet billigare i söder och dyrare i norr .

Försäkring

Enligt bariatriclearningcenter. com har försäkringsbolag varit långsamma med att godkänna att betala för denna operation . Men eftersom tiden går och fler människor frågar efter denna operation-tillsammans med påtryckningar från läkarkåren-fler försäkringar företagen nu täcker större delen av kostnaderna för detta förfarande.

En av de nyaste försäkringar för att täcka kostnaderna för denna operation är Tricare . Denna militära försäkringsordningar började som täcker detta förfarande under 2008 och hävdar att överviktsoperationer förfarande godkändes för att bevara hälsa för mottagarna .

Utnämningar

Efter förfarande , måste du följa upp med din läkare . Dessa besök varierar från $ 35 till $ 200 . Beroende på din försäkring , kan du inte betala någonting . Dessa uppföljningsbesök är avgörande för en sund återhämtning .

Alternativ

Om du inte har försäkring eller din försäkring inte täcker förfarandet knä band , kan du ta ut en kredit eller betala med kredit kort . Om du inte kan ta ut en kredit , kanske du kan ställa upp en avbetalningsplan med din läkare. Läkaren kan be dig att i förväg betala innan operationen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.