Hur lång tid tar det bröstimplantat att lösa ?

Bröstförstoring är ett populärt kosmetisk kirurgi med flera alternativ för snitt , placering och storlek , vilket resulterar i varierande återhämtning gånger . Vissa patienter " bröstimplantat lösa snabbare än andra, beroende på detaljer i kirurgi

Placement

Hur lång tid det tar bröstimplantat att bosätta sig beror på placeringen av implantatet . Implantat som är placerade under muskeln i allmänhet tar längre tid att läka än dem som är över muskeln .

Överväganden

Efter bröstförstoring operation , ska patienterna ta ungefär en vecka ledigt arbete för att återhämta sig och inte bör göra någon övning eller tunga lyft för de första veckorna . Detta kommer att bidra till att påskynda återhämtningen.

Tidsplan

Den tid det tar bröstimplantat till fullo "drop " kan variera från person till person , men det tar vanligtvis några månader för implantaten att lösa , och upp till ett helt år för dem att nå sin slutliga viloplats .

teorier /Spekulationer

När implantat står under muskeln , bröstmusklerna kontraktet i reaktion mot det främmande ämnet , vilket gör implantat titta särskilt hög i början.

Missuppfattningar

Vissa kvinnor förvänta sig att se de slutliga resultaten inom de första dagarna efter operationen , och sedan är förvånade över den svullna utseende återhämta bröst . Det är normalt att bröstvårtor peka nedåt , bröst att rida högt på bröstet och att det finns en massa svullnad under de första dagarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.