bröstförstoring råd

Bröstförstoring är en populär , större elektiv kirurgi , och även om det kan öka din självbild , det är inte utan sina egna specifika risker och problem. Innan ha någon form av bröstförstoring , noga väga dina alternativ och göra din forskning så att det inte finns några obehagliga överraskningar före, under eller efter operationen. Hitta en läkare villig att vara din partner i din dröm för bröstförstoring för att åstadkomma bästa resultat

Gör din hemläxa

göra några noggranna efterforskningar om förfarandet , dina alternativ , och läkarna . Alltför ofta är kvinnor helt enkelt frestas av det förtroende de tror att de får från sina bröst förstärkning , och inte tar sig tid att undersöka det bästa material för implantat , problem som uppstår , hur ofta operationen måste göras om och hur man väljer en bra läkare . Ta dig tid att forskning alla dessa . Besök länkarna finns i avsnittet Resurser för mer ingående information om bröstförstoring.

Välj en läkare

Eftersom bröstförstoring är en sådan stor operation , väljer en läkare som du känner dig bekväm med , som har den expertis och de resultat du vill . Intervju minst tre läkare innan du väljer en . Fråga var och en om tidigare problem de har stött på , om deras förfaranden , och be att få se före-och efter-bilder av sina patienter. Prata om vad ni hoppas att vinna på förfarandet , och akta er för läkare som försöker pressa dig in större implantat eller mer av en hiss än du hoppats . Din läkare bör lyssna noga på vad du vill , och förklara hur hon kommer att leverera .

Var realistisk

Även om du kan se bilder i tidningar på kändisar med stora bröst eller perfekta kroppar , vara realistiska om förfarandet och hur det kommer att förändra din bild . Tänk på den storlek du vill ha . Välj en som du kommer att trivas med , och som matchar din nivå av aktivitet på en vanlig dag . Förvänta dig inte bröstförstoring att förändra ditt liv drastiskt . Vara realistiska tiden det tar dig att återhämta sig, och se till att din arbetsplats , familj och vänner vet att du kommer att återhämta sig i två till fyra veckor . Slutligen , vet att bröst tillbehör operationer kan misslyckas , och att du behöver se din plastikkirurg för en uppföljning utnämning fyra till sex veckor efter det att förfarandet är klar. Se honom även om brösten förändras , hårdna eller bli mörare efter operationen , eftersom dessa kan vara tecken på infektion .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.