farorna med en bukplastik

En bukplastik eller bukplastik anses vara en stor kosmetisk kirurgi . Som med alla operationer , det finns faror och risker . Bukplastik faror sägs vara från operationen i sig inte från bukplastik . Faror kan minskas genom att följa kirurgens instruktioner noga

Anesthesia

Anesthesia biverkningarna kan vara ont i halsen , yrsel , huvudvärk , illamående och frusenhet . Även på uppvakningsavdelningen anestesiolog och sjuksköterskor kommer att göra sitt bästa för att lindra några av de biverkningar som kan uppstå efter att ha en bukplastik eller annan operation .

aspirationspneumoni

aspirationspneumoni orsakas av vätska in i lungorna , orsaka en blockering . Detta kan inträffa när mat eller kräkas kommer in i lungorna från munnen . Efter att ha en bukplastik , är det mycket viktigt att titta på bröstsmärtor när man tar ett djupt andetag , svårigheter att svälja och andnöd .

blödningar och koagulation

Efter all kirurgi finns det risk för blödning eller blodet inte levrar ordentligt . Om en blodpropp stör läkning, kan detta vara mycket farligt . Blodproppar kan resa till lungorna eller hjärtat , orsakar en mer allvarliga hälsoproblem . Om du har en bukplastik eller någon form av operation som varar längre än 30 minuter under narkos , du har en högre risk att utveckla kraftig blödning och koagulation problem .

Infektion

Infektion fara kan vara hög efter en bukplastik , särskilt för dem som inte är friska innan operationen. Tecken på infektion inkluderar en längre läkningstid , feber, frossa och svettningar . Läkningstiden för en bukplastik är vanligtvis fyra till sex veckor . För en del kan ett tecken på infektion ska snittet gråt eller tömning . Det område av snittet kan också känna sig varmare än andra delar av kroppen . Det är mycket viktigt att anmäla din kirurg av alla tecken på infektion för att förhindra andra hälsofrågor .

att minska riskerna med Bukplastik

att minska riskerna med en bukplastik är mycket viktigt. Kirurger rekommenderar att patienten vara en icke-rökare eller sluta röka , röka kan öka risken för komplikationer under och efter en bukplastik . Du kan också minska riskerna genom att följa kirurgens instruktioner fullständigt och genom att meddela kirurgen om det uppstår problem


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.