hur man kan samla in pengar till en njurtransplantation

En njurtransplantation platser en donators frisk njure i en person vars njure inte längre fungerar. Från och med 202C kostnaden för en njurtransplantation genomsnitt $ 50. 000 till $ 100. 000 . Medicare, Medicaid , statliga funktionshinder , privat försäkring och andra program kan hjälpa till att betala för operationen . Eftersom det är så dyrt , och eftersom många av dessa tjänster kommer inte att betala hela kostnaden för kirurgi , personer har ofta andra sätt att samla in pengar för att täcka kostnaderna
1 .
Skapa en pengainsamling sida med viktig information om din njurtransplantation. Eftersom kostnaderna för en insats varierar person till person är det viktigt att du vet hur mycket pengar du behöver för att höja . Den här sidan ska visa den förväntade kostnaden för din transplantation , hur mycket du behöver höja , och sätt att bidra . Den kan delas med vänner , familj och högskolor via telefon , SMS , e-post och sociala nätverk. Om du är osäker på hur du skapar en webbplats , gå med i en gratis, anpassningsbart webbplats som GiveForward. org .
2 .
Gå med i en organisation njurtransplantation. Många ger insamling av medel för enskilda och familjer i nöd. En organisation som Children's Organ Transplant Association kan hjälpa dig att planera evenemang och aktiviteter , kontakt med media , och hitta flera källor för att hjälpa till att finansiera din njurtransplantation. De erbjuder också tjänster som matchar fonder du höja .
3 .
Kontakta välgörenhetsorganisationer som erbjuder tjänster för människor som inte har råd med en livshotande operation . Även en organisation är osannolikt att betala hela kostnaden kommer många hjälpa till med transplantationer och medicinering kostnader .
4 .
Överklagande till samhället . Kontakta tidningar och tv-stationer om ditt behov av en transplantation . Lokala nyhetsmedier är ofta villiga att köra feel-good berättelser om människor i nöd . Fråga de lokala handlarna , religiösa organisationer , och lokala grupper att donera eller att bidra till att främja din sak .
5 .
Sälj saker . Ett garage eller baka försäljning kan hjälpa dig att samla in pengar . Skapa en affisch eller flyer som främjar ditt evenemang och detaljer dina behov. Inklusive privata bilder och information om din affisch sätter ett ansikte på din sak. Du kan också sälja gamla skor , kläder , böcker och tillbehör på nätet .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.