hur mycket kostar labiaplasty kosta ?

Labiaplasty , ibland stavat " labioplasty , " är en kosmetisk kirurgi förfarande som omformar blygdläpparna och andra externa områden i slidan . Generellt kvinnor söker denna operation för att öka deras utseende , tillfredsställelse och förtroende

Procedure

Kirurger minska storleken på vulvan i denna två timmar långa operationen , som oftast sker under lokalbedövning , enligt CosmeticSurgery . com . Normalt kan kvinnor återgå till normal verksamhet efter fyra veckor . Två andra tekniker för förfarandet, hemsidan säger , är laser minskning eller förstärkning för ett " ungdomligt utseende. "

Kandidater för kirurgi ?

Enligt Women 's eNews hemsida , var labiaplasty gång ett förfarande i huvudsak valt kön arbetstagare och modeller . Men på senare år , säger CosmeticSurgery. com , självkänsla frågor , irritation , obehag , problem med hygien och störningar i sexuell tillfredsställelse är några av orsakerna kvinnor i alla åldrar och yrken välja labiaplasty . " Siffrorna för labiaplasty ökar varje år och jag tror att förfarandet äntligen har godtagits i mainstream , säger Dr V. Leroy Young, som är ordförande för nya trender arbetsgrupp för American Society of Plastic Surgeons .

Kostnad

Precis som andra kosmetiska operationer är labiaplasty inte billigt . Den genomsnittliga kostnaden ligger mellan $ 3. 500 och $ 8. 000, enligt CosmeticSurgery. com , exklusive läkarens arvode eller kostnader såsom anestesi . Tyvärr är denna operation inte omfattas av de flesta sjukförsäkring planer , men läkarna oftast kommer att arbeta med patienter för att skapa en avbetalningsplan.

Prissättning Avvikelser

Det finns många orsaker till variationen i prissättning, såsom platsen för Office , kirurgens skicklighet nivå , läkarens arvode , anestesi avgift och komplexiteten i operationen . Människor som vill få det bästa erbjudandet bör åka runt på lokal läkare kontor och fråga om deras prissättning . Mindre erfarna läkare och läkare som är verksamma i mer landsbygden kommer att ta ut mindre . Eugene Renato , en författare på CosmeticSurgeryAdvisors. com föreslår med operation utomlands , på platser som Brasilien och Indien, där det kan vara billigare än kirurgi gjort i USA .

Fråga

människor som överväger labiaplasty skulle intervjua potentiella kirurger att lära sig hur lång tid operationen tar och vilka typer av komplikationer är möjliga . Ta reda på hur många liknande operationer läkarna har utfört , och om de någonsin haft sin ansvarsförsäkring återkallas eller avslås . Fråga om de resultat du vill kan uppnås , och om de inte är vad som förväntades , vad läkaren politik är för kriminalvård kirurgi . Titta även på före-och efter-bilder kan läkaren har tillgängliga, eller be att få tala med tidigare patienter om deras erfarenheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.