inte fett återvänder efter fettsugning ?

Om du är intresserad av att fettsugning skulle en gemensam angelägenhet vara , kommer fettet tillbaka ? Du vill att förfarandet vara värt det , inte bara ekonomiskt utan fysiskt också. Fettsugning avlägsnar fettceller från målområdet , och vuxna inte producera mer fettceller . Den befintliga fettceller blir bara större när vikten är vunnits . Om fettcellerna avlägsnas , kommer de återger inte i samma område

Vad är fettsugning ?

Fettsugning är handlingen att ta bort fettceller från under huden , med hjälp av en slang och ett vakuum . Du kan bara genomgå en viss mängd fettsugning på en gång, begränsa antalet arealer för varje förfarande. Detta avgörs av många faktorer, inklusive din ålder , hälsotillstånd och vikt . Det är en av de mindre invasiva ingrepp av plastikkirurgi , där återhämtningen vanligtvis tar mindre tid , och du kan återgå till normal verksamhet förr .

fettsugning tekniker

Ett antal fettsugning metoder finns tillgängliga eftersom tekniken utvecklas. Den traditionella fettsugning teknik är när ett litet snitt görs där en medalj stav sätts in i målområdet . Kirurgen bryter sedan upp fettcellerna och fortsätter att suga fettet ut genom ett litet vakuum-rör. En annan nyare fettsugning teknik är laser lipo eller " smart lipo , " där endast lokalbedövning används , är en liten snitt , är fettceller smält och avlägsnas lättare från kroppen .

fettceller

Enligt LaserLipoGuide . com , inte fett celler som kallas lipocytes eller adipocyter som normalt inte förökar sig. När du är vuxen , har du ett visst antal fettceller och de bara expandera om du går upp i vikt . Fettsugning Resultaten är permanenta i området som behandlas . Din fettceller krympa när du ner i vikt , men aldrig att försvinna helt . Det enda sättet att få bort fettceller från kroppen är genom fettsugning .

Fettsugning för viktminskning

Räkna inte med att förlora en hel del vikt från fettsugning . Även om du tar bort fett från kroppen , är fettsugning ett kosmetiskt ingrepp och dina resultat kommer att vara med ditt utseende , inte på skalan. Beroende på din storlek kan du förlora några pounds från förfarandet som pounds av fett tas bort. Men är du syftar till att förbättra vissa områden på kroppen och därför strävar efter synliga förändringar på kroppen .

viktuppgång med Lipo

Även om du går upp i vikt efter att få fettsugning , bara de fettceller som finns i din kropp kommer att expandera. Antalet fettceller är mest sannolikt bestäms under uppväxten . När du når vuxen ålder , fett-cellantal tenderar att vara konstant för både magra och överviktiga individer . Fettceller tros kunna öka deras storlek fyra gånger innan de dela och skapa nya celler . Detta är bara orsaken till drastiska viktökning och är inte ett typiskt resultat .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.