möjlighet att förhindra att huden från åldrande

Åldrande hud är en naturlig del av livet , men i modern tid har det förekommit många upptäckter av behandlingar för huden som kan reducera och bromsa åldrandeprocessen. Detta kommer att tillåta huden att se yngre och smidigare för längre tid , och kan hjälpa människor dölja den ålder att de faktiskt är

Solskyddsmedel

Tillämpa en daglig solskyddsmedel till för att skydda huden mot skadliga ultravioletta strålarna som kan bränna och ålder huden . Det är viktigt att använda en solkräm eller solskyddsfaktor som har en solskyddsfaktor på minst 15 eller högre . Ju högre SPF , desto mer huden behåller sin ungdomliga utseende och kommer inte att uppleva solskador .

Laser Resurfacing

Laser resurfacing är en minimalt invasiv förfarande som bör utföras av behörig hudläkare eller plastikkirurg . Laser resurfacing använder en koldioxid laser för att bränna bort döda hudceller och hjälper till att avslöja nya hudceller och en mer balanserad , skrynkelfri hy . Återhämtningen är kort , och behandlingen är oftast klar på under en timme .

Vitaminer

Vitaminer är nödvändiga för att kroppen ska fungera korrekt , och om kroppen får en hög grad av näring , huden kommer vara mer smidig och näring . Äta huvuddelen av kosten i färskvaror som frukt och grönsaker , hjälper kroppen att få vitaminer samt mineraler och fibrer , som främjar hälsa och livslängd . Komplettera kosten med ett multivitaminpreparat för att se till att huden kommer att få tillräckligt med näring för att hålla sig friska och ser unga ut .

Daily Peeling

När huden är överbelastad med döda hudceller och orenheter , kan det få det att verka äldre , trött och ojämnt tonas . Genom att exfoliera huden dagligen , kan den ta bort döda hudceller och balansera hy , hjälper huden att se mer ungdomlig och strålande . Använd en naturlig , mjuk exfoliant , såsom bakpulver , som inte skadar eller irritera huden . Blanda en matsked bakpulver med en tesked vatten och massage blandningen på huden i 30 sekunder . Skölj väl med vatten och upprepa en gång per dag .

Omega- 3 fettsyror

Omega-3 fettsyror hjälper näring i tarmen och Matsmältningskanaler , att låta kroppen spola ut gifter som kan leda till att huden ska visas äldre och mer trött . Med en daglig sked en omega- 3 rik olja , t. ex. linfröolja eller hampolja , hjälper kroppen att ta emot de essentiella fettsyrorna som behövs för att undanröja dessa toxiner .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.