pixel terapi för hud

Vi kan associera pixlar med våra datorer och liknande teknik , men " pixel " av pixel terapi är egentligen en laser enhet som är används i kosmetiska procedurer . Enligt uppgift förbättrar pixel laser kvalitet och struktur i huden , samtidigt som stimulerar produktionen av kollagen. Lasern är FDA -godkända och sägs vara säkert och effektivt. De som får behandling med laser pixlar rapport med fastare , slätare hud , speciellt runt ögon och mun , oftast kallad " skratta linjer . "

Fakta

Enligt Skin Care Institute , erbjuder pixel terapi några av de bästa resultaten i form av hud resurfacing tekniker och metoder . Kunder som har fått pixel sägs att uppleva mycket lite obehag och nästan ingen smärta eller driftstopp . I själva verket är det en procedur som kan göras mycket snabbt och kräver ingen längre vistelser . Enligt Dr Jeff Alexander av Skin Care Institute , det tar cirka tre till fem sessioner under loppet av två till fyra veckor för att uppnå fastare , mjukare , mer ungdomlig hy .

Funktion

Den pixel laser fungerar mycket på samma sätt som andra laserbehandlingar , pixeln laser producerar en laserstråle som klyver i mikroskopiska strålar som ger en liten prick (därav namnet ) som behandlar de drabbade områdena av huden . Dessa mikroskopiska strålar ofta kallas MicroThermal zoner ( MTZs ) , som tränger djupt in i huden och förstöra de gamla cellerna . Varje MTZ lasern mål och behandlar lämnar den omgivande vävnaden områden som inte drabbats , som gör att huden att läka snabbt och skapa ny, frisk vävnad i stället för den skadade MTZs .

Missuppfattningar

Även om Pixel terapi anses vara något smärtfri , är det viktigt att inse att lasern bokstavligen är tråkigt små hål i huden . Så småningom kan ditt utseende ser bra ut , men direkt efteråt din hud kommer att kännas väldigt tight och ser illa bränd . Detta kan pågå i upp till sju dagar och ofta innefattar svullnad, som kan pågå i tre dagar . Inte bara det , men du är sannolikt att uppleva måttlig hudfjällning i upp till två veckor efter ingreppet , eftersom detta är hudens sätt att läka sig själv .

Fördelar

Pixel terapi inte bara används för att avlägsna eller minska uppkomsten av rynkor i ansiktet . Den som lider av dålig hy hy , konsistens eller ton , eller som har gamla acneärr på någon del av sin kropp kan behandlas med pixel terapi .

Expert Insight

Enligt Dr Jacob Rispler , grundare av Laser Dermatology Institute ( LDI ) , varje patient har olika hudåkommor , hudtyper och hudtoner , varför varje enskild patient kommer att reagera olika på olika lasrar . Det är mycket viktigt att individuell behandling är anpassad till patientens behov och i enlighet med deras framsteg och reaktion på varje behandling .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.