plast - kirurgi kostnad för läpp minskning

Många överskattar kraftigt kostnaden för plastikkirurgi . Även om du kommer säkerligen att betala i tusentals för en plast-kirurgi förfarande är det mycket sällsynt att ha ett femsiffrigt-prislapp ansluten till din plast-kirurgi räkningen . Lip minskning är en av de billigare plast-ingrepp eftersom det utförs på ett litet område av kroppen och kräver en relativt kort tid investering av kirurgen och vårdpersonal

Betydelse

Lip-minskning kirurgi är ett permanent förfarande . huvudsyftet med operationen är att minska storleken på en patients läppar . Om så önskas kan läpparna också omformas till en mer attraktiv form än den nuvarande . Patienter kan välja att genomgå en operation på båda läpparna eller helt enkelt välja att ändra den större av de två . På grund av det faktum att läppen minskning klassificeras som en kosmetisk förfarande , är det inte täcks av försäkringar.

Kostnad

Lip-minskning kirurgi vanligtvis kostar allt från $ 2. 000- till -$ 4000. Dock är det nationella genomsnittet rapporteras vara ca $ 3. 000. Titta inte för vrakpriser när du väljer en plastikkirurg , för dem som tar ut mycket mindre ofta obestyrkta , oerfarna och kommer att utföra ett misslyckat upp jobbet .

Överväganden

Enligt plasticsurgery. org , när man väljer en plastikkirurg , bör du välja en kirurg som är certifierad av American Board of Plastic Surgery eller The Royal College of Physicians och kirurger med Kanada . Han eller hon bör bedriva verksamhet enbart i ackrediterade vårdcentraler och ha minst tre års plast-kirurgi erfarenhet .

Tidsplan

läpp-minskning kirurgi sig vanligtvis varar mellan en till två timmar . Eftersom läppen minskning är ett öppenvården förfarandet , måste du ta ledigt från arbetet och eventuellt vidta åtgärder för boende på ett hotell om din procedur kommer att utföras av staten . Återhämtningstiden är relativt kort . du kan förvänta dig att vara tillbaka på arbetet inom tre till sju dagar i förfarandet

Varning

Som med alla invasiva plast-ingrepp , det finns ett inslag av risk med läpp-minskning kirurgi . De vanligaste biverkningarna av läpp-minskning förfaranden är domningar , svullnad och begränsad tugga och tal . Jämfört med andra plast-ingrepp , dessa biverkningar är trivialt . Vanligtvis kommer biverkningar försvinna inom sju dagar efter operation .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.