Hur stort kan silikonimplantat vara ?

När man väljer att ha bröstförstoringar , är storleken på implantaten en av de viktigaste faktorerna . Implantat finns i en mängd ofsizes och olika människor kommer inte nödvändigtvis att kunna hantera samma implantat storlek . Dessa faktorer bidrar till storleken resultatet av din silikonimplantat

Allmän information

Silikonimplantat finns i en mängd storlekar . Dessa sträcker sig från 125 kubikcentimeter till 1. 200 kubik cm . I detta fall kubikcentimeter avser volymen av silikon i implantatet . Alla storlekar kommer att finnas tillgänglig för din augmentation .

Individuella resultat

Den verkliga storleken på implantat kommer att variera mellan individer . Detta beror på faktorer såsom personliga preferenser, kropp typ , form och höjd . Till exempel kommer en petite kvinna som får 1. 200 kubikmeter implantat cm volym har bröst som visas mycket större än en genomsnittlig storlek kvinna med samma implantatet storlek även om det slutliga koppstorlek är densamma .

Flera implantat

Som gränsen för storleken på implantatet i sig är 1200 kubik cm , går större än den storlek att detta skulle ta dig upp till kräver flera implantat . Om detta är din avsikt , Observera att detta kan vara svårt på kroppen och att läkare kan vägra att ge dig operation om du söker en mycket extrem storlek .

Kroppslig Begränsningar

Som implantat läggs till din kropp , kommer de sträcka på bröstvävnad . Tänk på att din hud bara kan sträcka så långt . Detta kommer att placera ytterligare gräns för storleken på din implantat . Dessutom kommer en större kvinna i termer av kroppsstorlek att bättre kunna tolerera större implantat .

Kostnad

Bröstimplantat variera i kostnad från ca $ 4. 000 till $ 10. 000 för förfarandet , beroende på var du bor . Kostnad kommer att vara samma oavsett hur fullt implantat . Men kommer kostnaderna för eventuella ytterligare implantat för att uppnå önskad storlek läggas till den sammanlagda räkningen. Om du senare bestämmer dig för ytterligare implantat , kommer det att vara ett separat förfarande och återigen kostar det totala priset . I avseende på kostnadseffektivitet , kan implantaten vara så stor som du har råd .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.