asymmetriska bröst problem

Asymmetrisk bröst har flera variationer och orsaker . Bland dessa finns storlek eller form skillnader från ena sidan av kroppen till den andra , eller i svåra fall total avsaknad av bröstet . I de flesta kvinnor , är den exakta orsaken okänd . Men för många andra att det beror på trauma, infektion eller en tumor. There finns åtgärder som kan vidtas för att utjämna de fysiska skillnaderna mellan brösten

Effects

Asymmetri gör mer än effekt en kvinnas utseende . Skadorna på en ung flicka självkänsla kan få långtgående konsekvenser , bland annat möjligheten att ha intima relationer.

Medicinsk Rättsmedel

Om skillnaderna mellan brösten är rent kopp storlek , köpa en behå som passar de större bröst . På sidan av de mindre silikon bröst köpa bröstproteser i storleken på de större bröst för att få jämnhet till ditt utseende . De flesta bröstproteser kan användas i badkläder också .

Augmentation

Bröstförstoring kan hjälpa dig ändra utseendet på dina bröst . Boka tid med en styrelse certifierade plastikkirurg som specialiserat sig på bröstförstoring. Hon kan göra dig medveten om dina alternativ och ge dig en god uppfattning om vilka resultat du kan förvänta dig .

implantat

En av de val du kommer att ha med augmentation är implantat storlek och shape. You kan välja en rund eller tår-droppformade implantat . Du kommer också ha möjlighet att välja silikon , koksaltlösning , eller andra typer såsom sammanhängande gel . Augmentation kan du och kirurgen att matcha storleken och formen på implantat för att ge symmetri du önskar .

Bröstförminskning

Ett annat alternativ är bröstförminskning av de större bröst . Ofta en plastikkirurg kan ändra formen på den opererade bröstet för att bättre matcha det andra bröstet .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.