biverkningar av bråck kirurgi

Kirurgiskt reparera ett bråck kan ta bort det omedelbara problemet , men operationen har med sig några biverkningar . De konkreta verkningarna av ett bråck kirurgi är beroende av placeringen av bråck och vilken typ av operation används för att korrigera det

smärtstillande

bedövning som används under operation och mediciner som ordinerades efteråt kan hindra patienter från att köra , använda maskiner eller att underteckna juridiska dokument i 24 till 48 timmar efter operationen .

urinera Pall

bråck operation kan göra det svårt att urinera och avföring. Undvik förstoppning genom att äta grönsaker , frukt och fiberrika livsmedel . Ansträngande med förstoppning kan orsaka obehag eller skador på såret .

Pain Domningar

I området runt såret , smärta eller domningar kan fortsätta i ett år efter operationen. Om det kvarstår efter ett år , bör en läkare rådfrågas .

sårinfektion

rodnad, svullnad eller smärta runt såret område är ett tecken på en infektion . Konsultera en läkare om detta inträffar .

Återkommande Bråck

En av 50 patienter upplever en andra bråck någon gång i sitt liv . Detta bråck kommer också att kräva kirurgisk behandling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.