bröstförminskning FAQs

En bröst-förfarandet för nedsättning är ett måste för en kvinna som är fysiskt belastas av den stora storleken på hennes bröst . Kosmetiska operationer som dessa måste alltid utföras av kvalificerade kirurger efter patienter är väl medvetna om biverkningar , kostnader och risker för kirurgi

Procedure

Vad händer under en bröstförminskning ? Efter att ge en patient med bedövning , gör en bröstförminskning kirurg ett snitt nära bröstvårtan av ett bröst . Två andra snitt är också typiskt gjorts under en amning minskning förfarande . Ett snitt sträcker nedåt från vårtgården till botten av bröstet , och en annan snitt följer veck på bröstet. När du har gjort nödvändiga snitt , tar bort kirurgen överflödig vävnad innan omplacering bröstet . Innan detta förfarande , en kirurg också brukar minska storleken på ett bröst är vårtgården .

återhämtningsprocessen

Hur snabbt och enkelt är en patient förväntas återhämta sig från en bröstförminskning ? En patientens tillfrisknande process efter bröst-nedsättningsförfarande vanligen gradvis , med domningar kvardröjande i upp till ett år . Vävnader inom ett bröst överföra upplevelser från bröstet yta till hjärnan av en patient . Således , om dessa vävnader är skadade , får förnimmelser inte klart upplevas . Återväxt av dessa vävnader är en tidskrävande process .

Prisklass

Hur mycket kostar bröst kostnadsminskningar operation ? Det nationella genomsnittliga kostnaden för en kvinnas bröst minskning $ 5. 630 , som bygger på uppgifter som samlats in av American Society for Estetisk Plastikkirurgi , publicerad 2008. Sedan har offentliggjorts , är denna kostnad anses vara konservativ , med sådana operationer ofta kostar $ 7000 eller mer . Kirurg , kostnader anestesi och sjukhus avgifter är komponenter som en faktor i kostnaden för ett bröst-minskning kirurgi . Vanligtvis hälsa försäkringar avstå från att erbjuda täckning för sådana operationer , om inte patienterna kan ge tydlig dokumentation att operationen kommer att lindra specifika symtom som orsakar dagliga njurfunktion .

Missuppfattningar

Varför är vissa kvinnor missnöjda med sina operationer bröstförminskning ? Det finns inte två bröst-minskning operationer ger identiska resultat . Varje kvinnans kropp är annorlunda och kan svara olika på kosmetiska operationer såsom bröstförminskning . Dessutom kan kirurger skiljer sig åt i deras erfarenhet , kompetens och estetiska omdöme när de utför ett bröst-minskning förfarande .

Surgeon kvalifikationer

Vilka kvalifikationer bör jag söker i en plastikkirurg som utför bröst operationer ? En kvalificerad bröstförminskning kirurg bör certifieras av American Board of Plastic Surgery . Denna styrelse ställer åtgärder för ansvarighet som hindrar obehöriga kirurger från öva . Ett annat sätt att söka en kvalificerad kirurg är att få en referens från en nöjd patient . Kirurgen arbete bör kunna tala för sig själv .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.