bröstförminskning efter operation

Bröstförminskning har en av de högsta nivåerna patienttillfredsställelse att kosmetiska förfarande . Det är vanligtvis utförs på kvinnor som upplever hälsoproblem såsom rygg -och muskelvärk . Återställningen är relativt lätt men det tar några månader innan dina nya bröst formen kommer att vara helt uppenbara

efter operation

Efter operationen kommer bröst vara bandagerad eller placeras i en kirurgisk BH . Behån håller brösten på plats och är mycket justerbar med sömmar som undviker snittet webbplatser . Smärta är sannolikt i första dagarna efter operationen och kan pågå i upp till en vecka . Överdriven rörelse eller hosta kan göra det värre . Din läkare kommer att ordinera smärtstillande för att lindra dina besvär .

Coming Home

hålla flera saker i åtanke när du kommer hem efter operationen. Först kommer du inte att kunna duscha på flera dagar . Det är normalt att en liten mängd vätska rinna ut ur snittet sajten. Men om dräneringen är överdriven eller om det finns något blod , kontakta din läkare omedelbart. Motion måste begränsas till ljus stretching och bockning , ingenting som kräver stora konsekvenser . Bröst kommer att vara öm i ett par veckor efter operationen. Tillämpa frysta ärtor eller majs till det drabbade området kan lindra ömhet och hjälpa till att förhindra svullnad .

Långsiktiga Recovery

Det kan ta upp till sex månader för dina bröst för att bilda sin fasta form . Kirurgiska ärr är permanenta och kan förbli röd och gropiga i månader . Men på sikt de flesta ärr kommer att blekna betydligt i tunna vita linjerna och eftersom de är belägna på den nedre halvan av bröstet , men de påverkar inte din förmåga att bära urringade toppar eller baddräkter . Du kan gå tillbaka till arbetet så snart som två veckor efter operationen , men stress av kirurgi och återhämtning kan lämna dig känslan trött i flera månader .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.