bröstimplantat och postoperativa symtom

Kvinnor som är missnöjda med storleken eller formen på sina bröst känner ofta att en bröstförstoring operation är lösningen . Komma bröstimplantat har blivit en av de vanligaste kosmetiska behandlingar , men det finns vissa symtom att en kvinna bör förvänta sig att uppleva efter operation

Ömhet

Enligt Mayo Clinic , bör människor som får bröstimplantat räkna med att känna öm , men läkemedel kan tas för att lindra smärtan . Det kan ta några dagar för en person att gå tillbaka till arbetet , men bara om hennes jobb inte är fysiskt krävande . Det kan ta så lång tid som två till tre veckor för en kvinna att känna sig som vanligt igen.

Effekter

Enligt Connall Kosmetisk Kirurgi , två av de mest normala upplevelser efter en operation är täthet och stelhet i bröstet regionen . Tätheten åtföljs av brännande, stickande och i vissa fall skytte smärta . Hud, vävnader och muskler är alla stretching för att rymma implantaten . Bröstvårtorna kommer också antingen vara överkänsliga eller har en total avsaknad av känslighet . Dessa symtom är kortvariga och bör inte förekomma mer än en vecka .

Ärrbildning

Bröstimplantat postoperativ kirurgi lämnar ärr-och det finns inte mycket som kan göras åt det . För att minimera uppkomsten av ärrbildning , det bästa en människa kan göra är att låta snittet området att läka ordentligt. Aktuell medicinering kan också hjälpa till att minska ärret utseende . Den mörkare en persons hud , desto mer märkbara den ärrbildning .

Varning

De som får bröstimplantat bör vara medvetna om implantaten har potential att bryta . Alla bröstimplantat är utformade på samma sätt och består av en silikon kuvert med någon typ av fyllning . Denna konstruktion ger implantat förmågan att utveckla en tår eller hål , som kallas en spricka . När ett bröstimplantat spricker , innehållet i implantatet börja läcka in i kroppen .

Överväganden

De som vill få bröstimplantat bör du först kontrollera de kontakta en plastikkirurg som är styrelse- certifierad . En obestyrkt kirurg har potential att orsaka förödande skada eftersom de inte är professionellt utrustade för att utföra operationen. När en person hittar en styrelse-certifierad kirurg , skulle hon be om fotografier av patienter som läkaren har utfört bröstförstoring. Detta hjälper till att klargöra förväntningar .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.