den genomsnittliga kostnaden för fettsugning av kinder

Kosmetisk kirurgi blir allt populärare . En sådan kosmetisk förfarande kallas buckala fettborttagning ( fettsugning av kinderna ) . De som är missnöjda med sina kinder kan omforma dem och avlägsna den mängd fett för att ge kinder en mer tydlig eller tunnare utseende . Liksom alla kosmetisk kirurgi finns det olika kostnader, risker och komplikationer

Funktion

buckala fettborttagning görs för att ändra utseendet på den nedre delen av kinderna . Det kan bidra till att skapa en mer " slimmad " utseendet i ansiktet , och bidrar till att mejsla och definiera mer rundade kinder . Resultaten av fettsugning av kinderna är permanenta .

Förfarande

Fettsugning av kinder är vanligtvis en till två timmar öppenvården förfarande . Ett snitt läggs mellan kinden och tandköttet följande patienten placeras under lokalbedövning. Kirurgen kan då ta bort fett med pincett eller kirurgisk pincett . När fettet har tagits bort , kommer kirurgen stäng sedan snitt .

Förväntningar

Consulting en plastikkirurg kan hjälpa en patient att skapa realistiska förväntningar för buckal fett avlägsnas kirurgiskt ingrepp . Som med alla kosmetisk kirurgi , kommer det att finnas ett visst obehag och smärta . Tillfällig svullnad har också förknippats med buckala fett utvisningsförfaranden och de slutliga resultaten kanske inte syns i tre till fyra månader .

Kostnad

Kostnaden för buckala fettborttagning varierar från region till region och beror på kirurgen och förväntningar av patienten . Normalt kan förfarandet variera allt från $ 1,500 till $ 5. 000 . Även om de flesta försäkringsbolag inte täcker detta förfarande, det finns många kirurger som kommer att acceptera en betalningsplan för att täcka kostnaderna .

Risker

Som med alla kosmetiska operationer finns det risker och komplikationer i samband med buckala fettborttagning . Varje person reagerar olika på bedövning och det finns alltid en risk för infektion och oförutsedda komplikationer när de genomgår någon form av operation . Patienterna bör se till att noggrant undersöka sin kirurg och har en en- på-ett samråd med kirurgen innan de genomgick buckala fettborttagning eller annan kosmetisk kirurgi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.