hur man läka från bråck operation

Herniorrphaphy , den medicinska fas för bråck, är ett förfarande för att reparera en muskel som har slitit fri från ytan den är ansluten till . Bråck kan uppstå på olika ställen på kroppen såsom naveln , ljumske och mage . När detta inträffar riva det skapar en utstick på platsen för den tår . De vanligaste bråck platser i ljumsken och magen . Beroende på lokalisering av slitage, kan icke-invasiva reparation eller kirurgi prövas under allmän eller lokal anestesi . Allmänt används om öppen kirurgi krävs . Lokalbedövning är bedövande i området och denna process kommer att väljas om reparationen är ringa
1 .
genomgå en pre-förfarande undersökning med den behandlande läkaren. Detta kan omfatta blod -och urinprover , EKG och en översyn av läkemedel . Ta någon antibiotika för att förebygga potentiella infektion efter förfarande . Ät hälsosam mat och dricka mycket vatten under flera dagar före ingreppet.
2 .
äta eller dricka endast på uppmaning av läkaren hela proceduren . Ta mediciner endast om detta rekommenderas av läkare . Dusch på morgonen av förfarandet med antibakteriell tvål för att hjälpa till ridning kroppen av bakterier . Infusion med smärtstillande medel och antibiotika kommer att förvaltas på uppvakningsavdelningen . Vila efter förfarande utan lyft eller ansträngande .
3 .
göra planer för att ha någon köra till och från förfarandet. Kör inte efter att de genomgått en medicinsk åtgärd .
4 .
ställa specifika frågor om läkaren i fråga om kost och aktiviteter . Återgå långsamt under de första dagarna tillbaka till en normal rutin . Ta smärtstillande medel som ordinerats . Undvik att lyfta eller anstränga så länge som rekommenderas av läkare . Äta hälsosamt och drick mycket vatten för att hjälpa kroppen att läka .
5 .
upprätthålla en hälsosam vikt kommer att minska risken för en annan tår eller en ny bråck . Stärka magmusklerna med motion .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.