hur man utför Restylane injektioner

Restylane är en dermal filler som är gjord av icke -animalisk stabiliserad hyaluronsyra , till skillnad från andra behandlingar som syftar till att fylla rynkor som kommer från kyckling eller ko produkter . Animaliska proteiner är mer benägna att orsaka allergiska reaktioner. Använda Restylane kan eliminera rynkor och göra att patienten känner bättre om hur hon ser ut . Att lära sig att utföra Restylane injektioner tar mer skicklighet än att ge en enkel vaccination , så det förfarande bäst av en certifierad plast eller plastikkirurg . På så sätt kan patienten vara säker förfarandet görs av någon som är kunnig och välutbildad
1 .
Skaffa en sjukdomshistoria. Om patienten är en kvinna , kontrollera att hon inte är gravid eller ammar . Kontrollera också att patienten inte är mottaglig för hypertrofisk ( alltför ) ärrbildning eller keloid bildning ( ärr orsakade av alltför stora vävnad tillväxt ) .
2 .
Kontrollera specifika områden som ska injiceras med Restylane .
3 .
Administrera en lokalbedövning eller andra bedövningsmedlet till det område som ska injiceras . Detta kommer att minimera eventuella obehag patienten kan känna under injektionen.
4 .
Injicera Restylane i de områden som identifierats med hjälp av en ultra-fin nål . Det finns nästan inget obehag när Restylane injiceras om en mycket fin nål används . När gelen införas , det finns en nästan ögonblicklig förbättring på platsen . Gelen fyller enkelt rynkor eller läppar , vilket gör dem expandera .

tips och varningar


 • Vid injektion av Restylane i läpparna , är rekommendationen att sätta in mer gel än vad som är nödvändigt . Även om detta kan se ut och känns konstigt för patienten för ett par dagar , går snart svullnaden ner läppar ser mer naturligt . Denna strategi kommer sannolikt att göra patienten mer nöjda med behandlingsresultatet. Påminn din patient att det kan finnas några biverkningar oavsett hur noga Restylane injiceras . Dessa inkluderar svullnad, smärta eller rodnad vid de punkter där injektionerna görs . Detta är helt normalt och kan vara upp till ett par veckor . Patienten kan också märka några minimala stötar på nålen platser . Dessa kommer också att blekna bort men det tar lite längre tid .
 • Patienter som är känsliga för keloid bildning , hypertrofisk ärrbildning eller är under 18 år bör inte ges Restylane injektioner . Det finns en viss oro för eventuella hälsoproblem som följer om människor i dessa kategorier ges injektionerna .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.