kirurgiska ingrepp för att bli av med magen fett

Det finns flera kirurgiska ingrepp finns att bli av med magen fett . Dessa rutiner omfattar fettsugning , bukplastik och endoskopisk kirurgi . Var och en kommer med sina specifika risker , men de förfaranden som inte kräver att du vara sövd kan vara säkrare övergripande eftersom de inte innefatta risker i samband med narkos

Fettsugning

Fettsugning , även kallad kroppskonturering , är en kosmetisk kirurgi som tar bort extra fett . Enligt MedlinePlus . com , ger förfarandet kroppen som skall jämnas , vilket gör det till ett populärt val för att bli av med magen fett . Fettsugning kräver att en plastikkirurg sug bokstavligen att suga fett ur dig . Den vanligaste typen av begagnade fettsugning innebär en injektion av lokalbedövning , adrenalin och intravenös ( IV ) saltlösning på platsen för fett bort. Det flytande hjälper till att bryta upp fettet innan avsugning.

Risker för Fettsugning

Även önskvärda risker uppnås med fettsugning , det finns flera risker med genomgår kirurgi . Enligt Medlineplus. com , generella risker för fettsugning inkluderar chock , vätskeretention , infektioner , blödningar och blodproppar . Andra risker är ärrbildning , komplikationer från läkemedelsbiverkningar , asymmetri av kropp , och fettembolism . Du kan också ådra nerv , hud , vävnad , och organskada . Om du har en historia av hjärtproblem , högt blodtryck , diabetes , lung problem , eller om du röker och dricker alkohol , är du på större risk för komplikationer med fettsugning . Fettsugning förfaranden inte alltid kräver att du är lugnande preparat, så du kommer inte alltid att drabbas av risker i samband med narkos .

bukplastik

En bukplastik , eller Bukplastik är ett annat alternativ för att avlägsna magen fett och hjälper slapphet försvinna . Enligt MedlinePlus. com , varar det förfarande cirka två till sex timmar , och du skulle läggas in för upp till tre dagar . Även på operationsbordet , skär kirurgen magen öppen och tar ut alla överflödigt fett. Hon tar också bort några extra hud innan sömnad du stängda med stygn . Stygnen senare bort .

Risker för bukplastik

bukplastik har allvarliga komplikationer liknar fettsugning . Bukplastik kräver sedering , och därför om du genomgår det förfarande , riskerar ni risker i samband med narkos . Som med alla anestesi , riskerar du andningsproblem , stroke, hjärtinfarkt och reaktioner drog . Risker för allmän kirurgi inkluderar blödningar , infektioner, blåmärken , svullnad , ärrbildning och blodproppar . Enligt MedlinePlus. com , risker för bukplastik inbegrips särskilt skador på inre organ , nervskador och en låg kroppstemperatur ( under kirurgi ) .

endoskopisk kirurgi

Enligt MedlinePlus . com är ett annat alternativ för borttagning av magen fett endoskopisk kirurgi . Det är den minst invasiva och minst komplicerade operationer för att minska de fett . Endoskopisk kirurgi kräver användning av ett endoskop för att se en video av din insida utan att skära upp magen . När kan se inom dig , en plastikkirurg kan infoga små verktyg genom små infogningar att undanröja eventuella extra fett . De små nedskärningar i samband med detta förfarande innebär att det lite är ärrbildning .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.