ögonkirurgi risker

Laser ögonoperationer eller LASIK har blivit mycket vanliga . Ingreppet görs för att korrigera en persons vision och det medför risker även om det är ett vanligt förfarande . Det finns potential för komplikationer under och omedelbart efter operationen. Långsiktiga komplikationer kan påverka kvaliteten på vision och

Typer

Den vanligaste laser ögonoperationer risker kategoriseras i tre grupper . Intraoperativ komplikationer inträffar under drift , postoperativa komplikationer inträffar under återhämtningsperioden efter det att patienten är fri från kliniken , och synkvalitet komplikationer resultatet av operationen .

Incidens

The Eye Surgery utbildningsrådet refererar till en studie som publicerats av CRS-USA LASIK för en befolkning på 1. 800 att handlingar en 1,2% intraoperativa komplikationer och 5,8 % förekomst av postoperativa komplikationer för laser ögonoperationer.

Behandling

kirurger kommer normalt att förfarandet när en intraoperativa komplikationer uppstår och lägga om operation senare att låta ögat att läka . Postoperativa komplikationer i form av overcorrection , undercorrection och regression av syn kan alla korrigeras med en förstärkning förfaranden . Det finns flera alternativ för att behandla komplikationer i samband med kvaliteten på sikt, inklusive droppar recept ögat och förfaranden tillbehör .

ytterligare risker

Några andra risker har minskat med bättre teknik . Dessa komplikationer är skador på hornhinnan som leder till fast hornhinnan ärrbildning eller svullnad , hängande ögonlock , kontaktlinser obehag och ihållande obehag .

Överväganden

En uppföljning schema ska postoperativa förväntningar och postoperativa riktningar ska diskuteras med din ögonläkare före det kirurgiska ingreppet . Efter operationen om du märker några avvikelser från de diskuterade förväntningar , kontakta din läkare omedelbart .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.