vad som väntar efter bröstförminskning

Det är inte ofta diskuteras , men många kvinnor möter allvarliga hälsoproblem på grund av stora bröst . Dessa frågor sträcker sig från extrema självmedvetenhet till hudirritation och bröst -relaterade muskelvärk . Kvinnor överväger att ta upp frågan med kirurgi bör överväga riskerna och fördelarna , och med rätta är bekymrad över vad som väntar efter ingreppet

försäkringsskydd

För att säkerställa att du inte har några otrevliga överraskningar finansiella efter din procedur , se till att noga utreda omfattningen av ditt försäkringsskydd . Försäkringen täcker ibland hela förfarandet , beroende på kvinnans hälsa tillämpliga faktorer. De särskilda villkoren för er politik kommer att stå klart om detta, men ta det extra besväret att få information skriftligt . Se till att ordna en skrivelse av den föregrips före din operation hittills , om så krävs .

Risker

Major komplikationer från bröstförminskning är mycket ovanligt . Trots detta kommer varje operation med inneboende risker . Din kirurg kommer att se till att du förstår dessa potentiella risker innan du drivs på . Allmänna risker med operation inkluderar blödningar , infektion och reaktioner på anestesi . Risker specifika för operation inkluderar asymmetricality av brösten , såsom mindre skillnader i bröst storlek och nippel höjd . Om detta inträffar , kan den justeras på vägen . Vissa patienter upplever en förändring i bröstet känslighet . Patient anslutning till instruktioner för kirurgen hjälper till att minska riskerna .

postoperativ Förväntningar

Du kommer att flytta runt ur sängen dagen efter ingreppet , men du måste undvika ansträngande böjning och måttlig lyft . Det är bäst att sova på ryggen för att hålla trycket från postoperativ vävnader . Din läkare kommer att ta bort kirurgiskt avlopp , om de var placerade inom ett par dagar av förfarandet . Du kommer att ges en speciell bh för ett par veckor tills de vävnader har slutat svullnad . Stygnen kommer att tas ut under loppet av cirka tre veckor .

De följande månaderna

Det kommer att ta tid efter operationen för dina bröst att " lösa in "till sin nya form . Snittet varumärkena kommer att vara rosa -röd efter att stygnen tas bort, och de kommer i allmänhet att så förbli under några månader , sakta bleknar till fleshtone . Det kommer ta ett tag för nerverna i området för att sticka sig tillsammans igen , så du kan förvänta sensation förändringar för ett par månader efter operationen. Ibland är det permanent , men det är oftast övergående .

Ärrbildning

Spåren av snitt bröstförminskning kommer att bli bestående . Hos vissa patienter , de är mer synliga än i andra. Du kan förvänta dem att blekna i tid , och många kvinnor se goda resultat av ärr-reduktion krämer . Den ärrbildning är lätt att dölja med kläder , och även lågt skurna blusar kan bäras utan ärrbildning syns. För de flesta patienter , fällt den massiva förtroende uppsving genom en framgångsrik bröstförminskning mer än kompenserar för den ärrbildning .

Barnafödandet Överväganden

Om du planerar att ha ett barn efter att ha förfarandet , kom ihåg att förlossning ( och Om du väljer att , amning ) i hög grad kommer att påverka storleken och formen på brösten . Dessa förändringar är oförutsägbara och kan ändra hur brösten tycks den grad att en annan kirurgisk anpassning kan önska efteråt . Den naturliga processen av amning kan förebyggas som vävnader i bröstet opereras flyttas , så diskutera detta med din läkare om du känner att din livskvalitet kan påverkas .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.