Allergan vs mentor

Mentor och Allergan är företag som har ett utmärkt rykte för utveckling och tillverkning av bröstimplantat . Kvaliteten på bröstimplantat är nästan lika viktigt som att välja en kvalitet kirurg . Välja lämplig implantatet är nödvändigt för att garantera komfort och uppnå en realistisk bröst form. Det är också viktigt att välja ett implantat från en kvalitetstillverkare för säkerhet och undvikande av långvarig brista

Mentor MemoryGel implantat

Mentor har forskning, utveckling och testning bröstimplantat i över 20 år . Mentor har bibehållit ett rykte om att ansluta sig till säkerhetsstandarder inom tillverkning och kliniska prövningar. Mentor erbjuder en patenterad MemoryGel implantat av silikon bröst som är godkända av FDA . MemoryGel implantat består av en gelatinlike ämne som skapar en känsla mer som naturliga bröstvävnaden . Gelatinet ämne agerar mer som en fast än flytande genom att hålla ihop ett enhetligt och behålla den naturliga elasticitet av bröstvävnad .

Allergan Natrelle implantat

Allergan är ett globalt specialty pharma-bolag som har tillverkat bröst estetik eftersom det köpte Inamed Corporation 2006. Allergan tillverkar en rad produkter bröstförstoring kallas Natrelle . Natrelle erbjuder ett patenterat implantat silikongel som godkändes av FDA under 2006 . Natrelle implantat har en elastisk skal silikongummi och de är fyllda med ett sammanhållet silikongel . Den saltlösning implantat har också silikongummi skalet men fylls med steril saltlösning vätska .

Säkerhet

Teknik och rigorösa tester har drastiskt ändrats utveckling och säkerhet för bröstimplantat . Allergan ( tidigare Inamed Corporation ) har uppträtt kliniska försök på långvarig användning av sina implantat i 10 år. Enligt Allergan , fann den europeiska forskningen att efter 11 år , var 92 procent av implantat fortfarande intakt . Mentor har deltagit och utveckla klinisk prövning i över 10 år också, men har ännu inte offentliggjort resultat för förekomst av långsiktiga brista . Institute of Medicine släppte ett uttalande som avslutades silikon verkade inte vara ansvarig för någon allvarlig sjukdom i kroppen .

Läkare Feedback

Många läkare förtroende och använda båda märken av implantat . Dr Kim Meathrel , en plastikkirurg i Ontario , Kanada , säger att båda märkena erbjuder liknande produkter och garantier , men hon använder Mentor eftersom hon lärt sig att använda dem under hemvist och de erbjuder bra kundsupport . Dr Kris M. Reddy , en plastikkirurg i Palm Beach , Kalifornien , säger att båda företagen erbjuder kvalitet och service . Han hävdar det verkliga beslutet om att använda saltlösning eller gel implantat och säger att ämnet bör diskuteras noggrant med din kirurg .

Andra överväganden

försiktigt diskutera bröstförstoringar med en kirurg innan man beslutar om implantat . Det är lämpligt att diskutera eventuella komplikationer, oavsett vilken märke av implantat du väljer att använda . Alla märken av implantat kan presentera komplikationer såsom kapselbildning , deflation eller spricker .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.