SVULLEN fettsugning vs ultraljud fettsugning

Både SVULLEN och Ultrasonic Fettsugning är metoder för kroppskonturering . SVULLEN anses vara den traditionella formen av fettsugning och har använts i kirurgi i många år . Ultrasonic Fettsugning är en nyare , men möjligen överlägsen , metod för organ skulptera

Historia

SVULLEN fettsugning har utförts av kosmetiska kirurger i USA sedan mitten av 1970-talet . Ultraljud fettsugning infördes 1987 , men har utvecklats som ultraljudsteknik har förbättrats.

behandlingsbara Områden

Både SVULLEN och ultraljud Fettsugning är utmärkta val för att avlägsna fett från mage, lår , handtag kärlek och övre ryggen. Men många kirurger tycker att ultraljud Fettsugning är en mildare metod , så det kan behandla även de mest känsliga områden . -exempelvis haka , hals , inre lår och armar

Sug Process

Ultrasonic fettsugning skiljer sig också från SVULLEN i att den använder ultraljud energi på väsentligen vätskeform fett innan avsugning , medan den traditionella metoden helt enkelt suger fett utan att bryta ner det först .

Smärta

I allmänhet , patienter som genomgår ultraljud fettsugning upplever mindre smärta , svullnad och blåmärken än de som väljer SVULLEN fettsugning . Detta är krediteras till processen med emulgerande fettet medan inne i kroppen , innan sugning.

Recovery

Både ultraljud och SVULLEN fettsugning innebär en återvinningsprocess . Efter att ha genomgått antingen förfarande , bör patienter räkna med att ta ett par dagar borta från arbetet .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.