hur man sakta koka mt .

Alla har en favorit läsk att de inte kan få nog av ! Jag älskar att använda soda som marinader för kött . Kolsyrning ger extra ömhet och sötma säkerställer att kött är fuktigt och anbud . Och förmån är av denna värld . Alla älskar Mt . Dagg och kyckling . Varför inte prova dem tillsammans
1 .
1 . Det första steget du behöver tänka på när man överväger operation viktminskning är att avgöra om du verkligen är redo . Detta kommer att orsaka en drastisk förändring i din livsstil , matvanor , känslor , bara om allt i ditt liv kommer att ändras. Detta kan bli riktigt tufft , men om du inte är redo att ägna dig åt att göra operationen lyckas för dig , spara tid och pengar tills du är . Forskning för forum och bloggar av människor som har haft magsår kirurgi. Se vad deras val av mat är, deras livsstil . Ännu bättre , gå ut och äta med en person som har Hade kirurgi , och se med egna ögon hur de äter , vad de äter. Detta kommer att bli ditt liv för resten av ditt liv. Jag kan bara äta om en kopp mat var 4 timmar : 3 oz . av magert protein och 1 /2 kopp grönsaker . Det var allt. Jag kan fortfarande äta skräpmat , men jag måste göra valet inte alltför .
2 .
2 . Är du okej med ett kirurgiskt ingrepp ? Vissa människor kan helt enkelt inte hantera tanken på att ha kirurgi . Om du funderar på gastric banding , kan du leva med ett främmande föremål i kroppen ? Hur är ärrbildning ? De flesta operationer görs laproscopically , men för vissa , det är helt enkelt inte möjligt . Men fortfarande finns det ärr , fast de är mindre än en öppen bukkirurgi . Medan det finns saker som kan göras för att minimera skadan från ärrbildning , de är aldrig helt borta .
3 .
3 . Beroende på din ålder , hudens elasticitet och belopp du är över vikt , är du mycket väl inför stora plastikkirurgi när du har nått din målvikt . Är du redo att möta möjligheten för ytterligare operation ? Vissa har turen att inte behöva opereras , men många gör . Inte alla försäkringsbolag ska täcka plastikkirurgi .
4.
4. Har du råd viktminskning kirurgi ? Har du försäkringsskydd ? Förstår du din försäkring fördelar ? Gastric banding är vanligen billigare än gastric by-pass . Med min kirurg var gastric banding $ 18. 000 och by- pass var $ 25000. Tänk på dessa priser var bara kirurgi fanns det fortfarande sjukhusvistelsen , anestesi , etc. Altold min sjukhusräkning kom in för $ 27. 000 med en övernattning på sjukhuset .
5 .
5 . Kan du ärligt säga att du har försökt att öka din träning , minska mängden mat du äter , välja nyttigare mat ? Detta är saker du behöver göra för att göra operationen fungerar för dig . Skräpmat benämnas reglaget mat " till vikt patienter förlust kirurgi . Det betyder , dessa livsmedel kommer att glida rakt igenom vår mage påsar . Och vi kommer fortfarande att vara hungrig och äter mer . Ser problemet ? Efter operationen kommer du äter alltid i detta mönster : magert protein första , grönsaker och kanske en bit eller två av stärkelse . Och aldrig kan du dricker medan de äter , eftersom det tvättar maten genom magen påse snabbare, vilket gör dig hungrig innan 4 timmar har passerat . För en stund enbart kirurgi kommer att hjälpa dig gå ner i vikt , men ju närmare du kommer till målvikt , desto långsammare vikten lossnar och mer du behöver motion . För att uttrycka det enkelt , kommer du behöva göra korrekta val till make the surgery fungerar för dig . Om du gör det kommer du att lyckas gå ner i vikt , och behålla den.

viktminskning kirurgi bör vara det sista ansåg att hjälpa dig gå ner i vikt . Först måste du göra ett ärligt försök att äta mindre , motionera mer och att göra hälsosamma val . Dessa operationer har risker för som måste övervägas noga.

tips och varningar


 • Jag är inte en viktminskning surgeron eller en specialist på området för viktminskning kirurgi . Jag är bara en patient som opererades för ett par månader sedan .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.