kosmetisk kirurgi för borttagning av tatueringar

Många personer får en tatuering med de bästa intentioner och sedan hamnar beklaga beslutet . En tatuering är en injektion av bläck i huden för att bilda en bild . Problemet är att bilden är permanent . Det finns ett antal skäl till varför någon skulle vilja ha en tatuering bort . Framstegen inom kosmetisk kirurgi har gjort detta ett alternativ. Det är viktigt att förstå vilka typer av operationer finns tillgängliga , så att du kan fatta ett välgrundat beslut

Yrkesexamen för Kirurgi

Det första du måste ställa dig själv är varför du vill ta bort tatueringen. Några orsaker kan en karriär som inte tillåter synliga tatueringar , slutet på ett förhållande eller möjligen bara förlägenhet om en illa vald design .

din kondition är en faktor är beslutet . Detta är en invasiv medicinsk åtgärd. Du måste avgöra om du är frisk nog undvika komplikationer. Personer med bakomliggande förhållanden som kommer att göra återhämtningen svårt , såsom diabetes eller en bestående immunförsvar , är inte bra kandidater . Läkaren du rådfråga om operationen kommer att avgöra din hälsa och om du är kvalificerad att överväga kosmetiska behandlingar .

Excision

Excision är kirurgiskt avlägsnande av huden som deltar i tatueringen . En läkare kommer att använda en skalpell för att skära bort lager av hud och nära området med stygn . Borttagning av större tatueringar kan innebära grafritning en bit hud tas från en annan del av kroppen för att täcka bort området .

Dermabrasion

Dermabrasio är bokstavligen slipning bort tatueringen . Läkaren kommer att använda en roterande verktyg för att ta bort alla lager av hud som involverar bilden . Efter ingreppet kommer en sårskorpa bildas över området och så småningom bilda ny hud . Det kan finnas vissa missfärgningar och svullnad under ett antal månader .

Laser

Detta är förmodligen en av de mest välkända och populära metoder . Det innebär en precision laser som tar bort bläcket från tatueringen utan att skada huden . En nackdel , kan det inte förformade under ett besök. Flera behandlingar krävs , så många som sex totalt . Med laserbehandling , det är också möjligt att inte alla av tatueringen kommer att tas bort . Istället kan det blekna bara avsevärt .

Risker för Tattoo Removal

Det finns risker med någon typ operation . Beroende på vilken typ av behandling du får , risken kan vara ärrbildning , pigmentförändringar och infektion . Du bör vara medveten om möjligheterna att avlägsna och vara realistisk om dem . Vissa individer förstår inte att fullständigt avlägsnande utan några negativa effekter kanske inte omöjligt . Beslutet att få en tatuering är ofta en känslomässig ett . Det är viktigt att vara realistisk om avlägsnande . Det kan alltid vara en påminnelse om den tatuering i form av ett ärr , missfärgning eller skugga i bilden . Diskuterar förfarandet och eftervård med kirurgen är viktigt att undvika vissa av dessa frågor .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.