måttlig jämfört med hög profil bröstimplantat

Om du funderar på bröstförstoring har du ditt val av saltvatten eller silikon implantat , liksom ett val av storlek . Men vad många människor som överväger augmentation inte vet är att implantat kommer i några olika former , med måttlig och hög profil två av de mer populära sorterna

Om

Måttlig och hög profil i två storlekar implantat som ger olika nivåer av projektion . Den moderata profilen har en bredare bas diameter och mindre utåt projektion , medan den höga profil stil har en mindre bas diameter och mer utåtriktat projektion .

Historia

Ursprungligen hade implantat tankar alla samma bas diameter , så de inte skiljer sig i form , bara i storlek . Under 2002 införde Mentor Corporation den höga profil implantatet .

Överväganden

Avgöra rätt proportion till kroppen kan vara svårt . Var noga med att be din läkare om en professionell åsikt och fundera över förhållandet mellan bröstet och torson för att avgöra vad som är bäst för dig .

Fördelar

med ett val av form , förutom storleken, hjälper dig att ytterligare skräddarsy implantaten till era unika form och livsstil.

Fun Fakta

Många kvinnor som överväger bröstförstoring vill ha en märkbar mängd klyvning förutom att öka deras bröst . Om du vill klyvning , kommer en hög profil implantat skapa mer än ett måttligt profil implantat .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.