ethmoid kirurgi på grund av allergier

Många människor lider av allergier och bihåleinflammation . Ethmoid sinus kirurgi kan bidra till att klara upp infektioner och eliminera obehagliga symptom som går med dem

Identifiering

ethmoid bihålorna är belägna i området mellan ögonen och näsryggen . En etmoidektomi är ett förfarande där en kirurg tar bort ben och infekterad vävnad , återställa den naturliga dräneringen av näsan .

Betydelse

Detta görs med hjälp av ett endoskop , ett rör med en mycket liten ljus och kamera i slutet av den . Läkaren använder en microdebrider att ta bort den infekterade vävnaden , polyper eller ben .

Fördelar

Om du lider av allergier och kronisk bihåleinflammation, kommer en etmoidektomi bidra till att minska symptom, bland annat huvudvärk , täppta bihålor , nästäppa , ansiktssmärta och snuva . Detta förfarande är minimalt invasiva och inte kräver i allmänhet en sjukhusvistelse .

Risker

Som med alla operationer finns det risker med narkos och infektion . Eftersom ethmoid bihålorna är så nära hjärna och ögon , kan det finnas skador på dessa områden .

Varning

Alla operationer bära risken för skador och infektioner . Det är dock ethmoid sinuskirurgi relativt säker och kan bidra till att minska sinus infektioner av allergier .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.