hur man skriver ett bidrag för hiv / aids

Centers for Disease Control and Prevention uppskattar att mer än 1 miljon amerikaner var infekterade med hiv och med juli 2010. Den amerikanska regeringen har spenderat mer än $ 13 miljarder hiv och aids-relaterad forskning sedan 1986. Regeringen är inte den enda platsen att hitta finansiering för din forskning, men eftersom det finns många privatpersoner och institutioner inriktade på att säkerställa den fortsatta utvecklingen av behandling och prevention. Dessa givare förstå vikten av forskning för att utrota denna sjukdom och vill bidra till att höja livskvaliteten hos de miljarder människor som lider HIV eller AIDS över hela världen.

Förberedelser


1.
Sök efter öppna bidrag på stiftelsens Centers databas eller genom att referera till sjukhus och andra forskningscentra. Finansiering direktörer från andra institutioner kommer sannolikt att dela sina tidigare givare eller leda dig till sannolika framtidsutsikter. Det finns många stiftelser som reserv finansiering för just denna sak, inklusive Förenta staternas regering.
2.
Kontakta enskilda stiftelser att förvärva sina specifika förslaget krav. Kontaktinformation, och ofta de krav själva kan hittas online på en stiftelse webbplats. Varje stiftelse har olika behov, men det allmänna förslaget formatet är relativt konsekvent. Se Washington Regionförbundet Grantmaker s gemensamma bidragsansökan för en uppfattning om vad ett förslag innebär.
3.
Läs mer om stiftelsens uppdrag och särskilda önskemål. Studie projekt stiftelsen har finansierat i det förflutna för insikter i stiftelsens mål. Vissa stiftelser till förmån nyttan av forskningen för patienten, medan andra letar efter förhållandet din forskning har att andra sjukdomar.
4.
Samla information om din organisation och uppgifter som visar hur effektiva de föreslagna projektet från arkiv och andra som arbetar med utvecklingsfrågor. Organisatoriska uppgifter får inkludera föregående års redovisning, och personal och listor ombord. De uppgifter om ditt projekt bör anpassas för att visa att den särskilda grunden hur deras pengar kommer att finansiera resultat som matchar deras uppdrag. Ett exempel: Tidigare andelen framgångsrika liknande läkemedel kan visa den föreslagna resultatet av din studietid till en stiftelse inriktad på behandling. Dessa data kan erhållas genom numerisk analys av föreslagna utfall eller träffsäkerhet från tidigare projekt.

Förslaget Sammanfattning


1.
Inkludera organisatorisk information såsom kontakt information och skattefria nummer, samt en kort beskrivande förklarar uppdrag och historia i din grupp. Detta avsnitt ger grunden en uppfattning om hur länge du har arbetat och vilka dina mål är. Inkludera en driftsbudget och en beskrivning av tidigare samband med de särskilda grunden. Organisera den grundläggande informationen i en "Kontakt" sektionen och berättelsen i en eller två punkter.
2.
Sammanfatta det föreslagna projektet och inkludera den begärda belopp i dollar. Detta avsnitt visar hur smidigt projektet överensstämmer med organisationens övergripande uppdrag. Det är också där den faktiska be sker. Detta avsnitt bör även vara en till två stycken.
3.
Stöd din punkt med uppgifter som visar hur många människor kommer att drabbas, som kommer att gynnas och syftet med projektet. Det är en begränsad men kraftfullt chansen att bevisa ditt projekt är värt sina pengar. Argumentet för din begäran är bosatt i dessa sista punkter.

Förslaget Narrative


1.
Markera den fråga som ditt program adresser och i detalj beskriva hur detta Projektet främjar din organisations målsättning. Innehålla en förklaring av uppdraget i sig, liksom ett stycke om pågående program och forskning. Till exempel förklara hur genom att forska läkemedel för aids /hiv drabbade, är du behålla din integritet som en organisation som fokuserar på friskvård av aids /hiv-patienter. Var noga med att ta itu med allvarliga globala epidemin och nödvändigheten av ditt visst program.
2.
Beskriv det föreslagna programmet genom att specificera dess syfte och genomförande. Förklara hur det har utvecklats och om möjligt använda ett liknande program från någon organisation att använda som ett exempel på den framgång du söker. Utveckla programmet från början igenom resultaten. Inbegripa mätbara data från tidigare år om detta är ett fortlöpande program. Också innehålla en förklaring av hur du planerar att mäta framgången av ditt program, till exempel antalet lyckade kolonier i en viss labb forskning test, eller vittnesmål från patienter som tar den föreslagna medicin kontra placebo. Se till att förklara vilka resurser du kommer att använda, hur du kommer att uppnå dem och vem som ska utföra vilka uppgifter. Använd diagram om de är tillgängliga. Detta bör vara explicit och kan ta ett par sidor för detaljer.
3.
Berätta grunden vad du tänker på att se genom att visa dem de siffror som du används för att uppnå ditt förslag resultatet. Ditt program har ett syfte och stiftelsen vill höra vad det betyder i antal. Var inte rädd för att webbplatsen studier från andra organisationer som har genomfört liknande forskning som ett argument för din föreslagna resultatet. Om medicineringen du utvecklar fungerar precis som du förväntar dig baserat på din projektplanering, då din studie bör visa en viss procent av patienter med förbättrade symtom. Använd tillgängliga diagram eller grafer för dessa få punkter.
4.
Bevisa att detta program är grundläggande för att lösa behovet anges ovan i en beskrivande sammanfattning. Detta är din sista chans att visa grunden hur viktigt det är att just din organisation genomför exakt den här studien eftersom det finns en förväntad framgång att dina data har visat och det kommer att gynna hiv /aidssjuka i sättet att både organisationen och deras stiftelse ha som uppdrag.

Förslaget Finansiell information


1.
Inkludera budgeten kontra faktiska utgifter för organisationen för föregående och innevarande år. Också innehålla balans-och resultaträkningar. Stiftelsen vill se hur väl du fördela dina tillgångar.
2.
Detalj där varje dollar av den föreslagna budget för detta program kommer att användas. Visa matten som fick dig de beräknade omkostnaderna, såsom det finns fyra forskare som får betalt $ 30 En timme och förväntas arbeta 100 timmar på detta projekt, därför overhead för dessa fyra forskare är $ 3. 000. Även att visa vilka varor du förväntar dig att köpa med bidragsfinansiering. Detta är ofta visas i ett diagram.
3.
Rapportera någon finansiering säkras från andra stiftelser, men inte finansiering du har sökt men har inte tilldelats. Stiftelsen kommer att få reda på om programmet är helt finansierad av någon annan så småningom och kommer inte överväga att finansiera vidare studier om du undanhålla information.

Förslaget Bilagor


1.

Bifoga bevis på icke-vinstdrivande status.
2.
Inkludera förteckningar över styrelsen och personalen och korta biografier om relevanta anställda, till exempel bly forskare, chef för styrelsen eller medicinsk examinator.
3.
Fäst den senaste årsredovisningen. Stiftelsen kommer att vilja att säkerställa en sund struktur och framgång i din organisation.
4.
Var uppmärksam på varje annan bilaga önskemål från grunden. Dessa kan variera och kan vara mer detaljerad ekonomisk information, bevis av bevis från anställda eller en lista av samverkande organisationer.

Sista stegen


1.
Redigera förslag . Helst bör du ha flera personer läsa den över, inklusive någon som inte vet det föreslagna projektet intimt och någon som inte vet det. Detta kommer att säkerställa tydligheten i skrift samt riktigheten av de faktiska omständigheterna.
2.
Överlämna förslaget först efter noggrann uppmärksamhet på detaljer. Men kom ihåg att det aldrig kommer bli perfekt. Skriv ut den på ren tjockt papper och varsel om stiftelsen begär särskilda förpackningar detaljer såsom gem över häftklamrar. Vanligtvis du ombeds att skicka flera kopior så olika styrelseledamöter har varsitt att se över.
3.
Var uppmärksam på inlämningsdatum och skicka ditt förslag i tid. Stiftelser kommer inte att acceptera sena förslag.
4.
Uppföljning med rapporter och uppgifter som stiftelsen begär över programmet tidslinje. De vill se hur deras pengar få framgång i din forskning

tips och varningar


 • Var inte rädd för att dra i INNERSTA KÄNSLOR -. Målet är att vara övertygande och saklig
 • Fokusera på varför din forskning är unik -. . Det finns många organisationer som bedriver hiv /aids-forskning
 • Underskatta inte den tid som behövs för att slutföra process. En korrekt och exceptionella förslag tar tid.
 • Bidrag är notoriskt svåra att förvärva. Var beredd att skicka ut många förslag och höra tillbaka från endast ett fåtal stiftelser.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.