hur man ansöker suncreen förhindra hudcancer

Ett av de enklaste cancer är att förebygga är hudcancer om du vet hur man ansöker suncreen att förhindra hudcancer . Som tonåring skulle vänner gälla faktiskt babyolja så deras hud skulle locka solen och blir mörkare . Idag vet vi bättre . Vi älskar solen men solen inte älskar vår hud och kan orsaka hudcancer och för tidigt åldrande. Här är några tips för att använda rätt solskydd och använda det på rätt sätt
1
att förhindra hudcancer . Använd en solkräm som har en solskyddsfaktor ( SPF ) på minst 30 eller högre för att förhindra hudcancer . Solskyddsmedel som säger " brett spektrum " kan skydda huden från UV- A och B ( UVA-och UVB -strålning) .
2 .
Solskyddskräm måste tillämpas 15-30 minuter innan du går utanför så att det i tillräcklig utsträckning kan absorberas i huden .
3 .
Ansök på minst 1 oz av solskyddsmedel till alla delar av kroppen även topparna på öronen och fötter . Även om det är sommar på vintern skidåkare ofta glömmer att smörja rätt enligt deras näsa och kan få en hemsk bränna från solen reflekteras bort av snön .
4 .
tillämpa solskyddsmedel varje 2-3 timmar . De flesta människor glömmer detta . Dessutom, om du bada om inte din solkräm är vattentät ihåg att återigen efter att ha kommit upp ur vattnet .
5 .
Glöm inte att använda läppbalsam solskyddsmedel som är SPF 30 eller högre också.
6 .
Barnen behöver solskyddsmedel som har en SPF högre än 30 . Tänk på att deras ömtåliga hud är mer mottaglig för brännskador och de har en livslängd på solen framför sig . Skydda dem nu för att hindra dem från att gettin hudcancer senare .

tips och varningar


 • Låt inte en mulen dag lura dig . UV-strålning kan passera genom moln och bränna huden , så gäller solkräm under molniga dagar också.
 • Var noga med att köpa en fuktighetskräm och /eller smink som har solskydd också . Olja av Olay och många andra har denna ingrediens . Dess ett säkert sätt att börja dagen med solskydd .
 • Vissa solskyddsmedel kan innehålla kemikalier som innehåller hudirriterande . Testa några på huden innan du applicerar för hela kroppen.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.