naturlig behandling för äggstockscancer

Äggstockarna har två orglar ligger på ömse sidor av en kvinnas bäcken . De är ungefär storleken av mandel . Äggstockarna producera östrogen och progesteron . Bland amerikanska kvinnor dödsfall i cancer , hävdar äggstockscancer omkring 14. 000 liv varje år. Det är avgörande att diagnos och behandling av äggstockscancer tidigt . Det är bäst att följa det kloka i konventionell medicin vid behandling av cancer med hjälp av kemoterapi och andra metoder , men kan också vara lämpligt att komplettera denna behandling med naturliga behandlingar

Genistein

Genistein är ett fytoöstrogen , en typ av kemikalie som förekommer naturligt i soja . Genistein tillhör isoflavone grupp av fytoöstrogener . Genistein kan delvis blockera effekterna av överskott östrogen . Genistein har visat sig ha en hämmande inverkan på cancerceller och kan faktiskt förstärka effekten av cytostatika . En idealisk dosering har inte fastställts .

Isoflavoner

Andra isoflavoner också kan bidra till att hämma tillväxten av cancerceller . Förutom genistein , kan daidzein också hjälpa . Daidzein även finns naturligt i sojaprodukter . Örten rödklöver är också en isoflavone källa . Enligt forskare vid Department of Radiation Oncology vid Wayne State University School of Medicine i Detroit , isoflavoner från soja kan minska toxicitet för frisk vävnad som orsakas av strålning behandlingar och förhindra signaltransduktionsvägar att cancerceller anledning att återge . Terapeutiska doser har inte fastställts .

Ingefära

Ginger har anti-inflammatoriska egenskaper, vilket hjälper bromsar utvecklingen av äggstockscancer celler . I University of Michigan Comprehensive Cancer Center labbtester under 2006 gjort på cancerceller (inte på djur eller människor ) , förstörde ingefära cancerceller i samma takt till några kemoterapi läkemedel som används för att behandla äggstockscancer. Ingefära hindrade också cancerceller från att förvärva ett motstånd till cancerbehandling. Dock har inga studier på människa ännu gjorts i detta syfte .

Polyfenoler

Polyfenoler är antioxidanter . Prova att dricka två eller flera koppar te varje dag för att få en terapeutisk mängd polyfenoler . Både grönt och svart te innehåller dem . Forskare vid Karolinska Institutet publicerade en studie i Archives of Internal Medicine år 2005 som visar att uppmuntra bevisning till stöd för tedrickande att bygga kroppens försvar mot cancer .

Svamp

Försök att lägga Shiitake till din diet för att hämma äggstockscancer. Du kan också köpa kapslar av ett extrakt . Men det finns inga entydiga studier och det är inte backas upp av FDA , har användningen av shiitake extrakt har godkänts i Japan för cancerbehandling. Du kan också försöka Reishi svamp och maitake svamp extrakt , som båda stärka och stimulera immunförsvaret .

Allmänna Nutrition

Försök att äta en balanserad , hälsosam kost med mycket färsk frukt och grönsaker . Du kan också ta tillskott . I synnerhet vitamin C , D och E , selen och lykopen kan hjälpa .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.