hur man vet om skivepitelcancer cancercell hud

Basalcellscancer hudcancer är till skillnad från Skivepitelcancer som är en viktig form av hudcancer som den utvecklas från hudlagren . När denna typ av cancer som finns kvar obemärkt och därmed obehandlad kan den gå under huden och når lymfkörtlarna. När fångas tidigt tumören helt kan tas bort med en 95 % bota
1 .
Skivepitelcancer ( cancer ) är främst på grund av överexponering för solen från deras tidiga år . Brist på en historia av att inte använda lämplig typ av solskyddsmedel och för mycket direkt solljus i värmen på dagen kan eventuellt orsaka en hudåkomma under senare år .
2 .
Förstå att alla som har utvecklat någon typ av hudcancer , har en god chans att få en annan eller samma typ av cancer igen . De som har haft basalcellscancer, kan också utveckla skivepitelcancer på vägen . Det är mycket viktigt att hålla ett vakande öga på alla områden av huden . Eventuella förändringar i huden och även de är mycket små bör ses av en hud läkare omedelbart.
3 .
Skydda huden genom att bära ett brett brätte hatt och solglasögon när du är ute i solen. Män särskilt bör undvika cykla bara bröst och oskyddade från strålar solen. Solskyddsmedel lotion bör användas vid alla tillfällen. Det finns osynliga solens strålar även under molniga dagar som kan orsaka någon typ av hudcancer . Män är mer benägna att utveckla skivepitelcancer än kvinnor .
4 .
Besök din läkare omedelbart när märker några hud abnormitet . Han kan ta en biopsi för att bekräfta att det är cancer och vilken typ av cancer . Han kommer att förklara eventuella behandlingsmetoder och /eller typer av kirurgi råder han . Ta bort alla hudcancer som är liten och bara upptäcks kan vanligtvis göras på kontoret under en lokalbedövning

tips och varningar


 • Skjut inte upp någon tänkbar behandling eller operation som din hud läkare .
 • Det är viktigt att ta bort någon typ av cancer så snart det har upptäckts .
 • I det ögonblick du ser någon hud onormalt har checkat ut av en hud läkare . innan det börjar växa . Ju tidigare du tar hand om det , desto bättre chans har du att det inte återkommer.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.