helande kristaller för bröstcancer

I Amerika finns det tusentals kvinnor diagnosen bröstcancer varje år . Många av dem söker alternativa behandlingar antingen som tillägg till eller i stället för traditionell behandling . Denna trend kommer sannolikt att fortsätta , så det är viktigt att studier om effektiviteten av dessa alternativ presenteras . Kvinnor behöver information för att fatta välgrundade beslut

Betydelse

National Cancer Institute ( NCI ) uppskattar att i Amerika 192. 370 kvinnor kommer att diagnosen och 40. 170 kvinnor kommer att dö av bröstcancer under 2009 . Även om dessa siffror är alarmerande , fortsätter bröstcancerforskningen att vara den högsta finansieras område av NCI . Traditionell behandling beror på vilken typ av bröstcancer och hur långt det har spridit sig , det kommer troligen att omfatta en kombination av följande: kirurgi , kemoterapi , hormonell terapi , biologisk behandling och strålning . Enligt Centers for Disease Control , är det vanligt att läkare från olika specialiteter att arbeta tillsammans i att behandla bröstcancer . Ibland patienterna söka kompletterande alternativa behandlingar , såsom helande genom kristall användning .

Historia

Dr George Kunz skriver att Ebers Papyrus är den första kända hänvisningen till helande egenskaper ädelstenar . Denna papyrus skrevs ca 1550 B. C. och innehåller den förmodade medicinska användningar av många olika kristaller . Använda kristaller för healing ses genom historien i olika kulturer . I praktiken av Ayurveda . det kallas Vedic ädelsten terapi . Kompletterande och alternativa terapier såsom kristall terapi är kontroversiella i det medicinska samfundet , eftersom deras förmåner ofta inte kan bevisas .

Funktion

Crystal terapin ofta styrs av en erfaren healer som väljer rätt ädelstenar för viss sjukdom . Användningen av kristaller är tänkt att minska stress , främja djup avslappning och öka kroppens immunförsvar . Observatörer av praxis har konstaterat att patienten-leverantör relation är avgörande för en framgångsrik kristall terapi . Patienter måste lita och tro på leverantören för att få några fördelar . Skeptiker skylla eventuella förmåner på placeboeffekten

Typer

För att understryka att skeptikerna -punkten , vissa healers anser att patienter bör välja en pärla av deras magkänsla . pärla de väljer är en pärla de är avsedda att ha . Men andra botare tilldela olika ädelstenar beroende på vilken sjukdom som behandlas. För bröstcancerbehandling , smaragd , sugilite och selenit föreslås pärlor av en helare . En annan healer kan föreslå ametist , rökkvarts , rosenkvarts och klar kvarts för att behandla samma sjukdom . Det finns ingen konsensus om vilka kristaller är bäst för just denna sjukdom .

varningar

Bröstcancerpatienter ska alltid följa de råd av en läkare vid behandling av denna allvarliga sjukdom . Crystal terapi är avsedd att komplettera traditionell medicin , det är inte en ersättning . Det finns inga publicerade studier som visar effekten av kristall healing .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.