hur man ska bekämpa hudcancer med grönt te , etc

Hudcancer diagnoser klättrar i en alarmerande takt på 1 miljon nya fall per år . För fem år sedan var jag en av detta nummer , och har värdefull forskning att hänvisa dig till , plus min egen historia av uppmuntran
1 .
Använd en av de nya solskydd (Inte bara en sol "screen" ) som har en SPF ( solskyddsfaktor ) betyg över 40 . Den nya Zinkoxid formuleringar 45 SPF och oroa dig inte , du kommer inte att se ut som livräddare av 70-talet med en stor vit Stipe på näsan ! De nya produkterna lösas upp i en helt klar block som du inte kan se efter gnida den i något. De är allmänt tillgängliga och ganska prisvärd .
2 .
Cover up! Detta verkar uppenbart , men inser också att det finns nya tyger i hattar och kläder som har en utmärkt UPF inbyggd ( UPF är " Ultraviolet Protection Factor " och omfattar både UVA-och UVB strålar ) En rating "50 UPF " erbjuder 98 % skydd . ( Jämför detta med en vanlig T- shirt med en rating på endast en "8 " ! )
3 .
undvika solen om det alls är möjligt från 10:00 till 04:00 . Att vara på eller i närheten av vatten är särskilt riskabelt eftersom du får de som strålar också , så täcka upp och lära sig att njuta av ute när solen inte gassar
4 .
Japp , du vet det-Använd ALDRIG en garvning monter ! Nya rekommendationer takt dessa lika farligt som rökning och asbestexponering. Om du bara måste ha lite färg i det nya " Self-Tanning " lotion är ganska anständigt inte som de gamla som lämnade märken orange strimma : ) Plus , vissa till och med kommit w /vissa inbyggda solskydd
<. br > 5 .
göra te tiden, varje dag ! Grönt te som är . Det finns vetenskapliga bevis på detta : ( från National Institute of Health , länkad nedan ) : "En ny studie finansierad av NIEHS och National Cancer Institute konstaterar att dricka grönt te kan motverka effekterna av solskador på huden och förhindra hud cancer . "

Dessutom har jag personlig erfarenhet som gör mig en troende : Min doktor biopsier en tillväxt på toppen av min näsa som fortsatte att växa och diagnosen : skivepitelcancer hudcancer . ( allvarligare än basalcellscancer , kan denna typ lättare sprids till lymfkörtlarna . ) Provet också tyvärr konstateras att de dåliga cellerna inte alla fanns i biopsi-så jag hade fortfarande cancer . Någonstans hade jag hört om grönt te för att bekämpa hudcancer , så jag började dricka lite varje dag och att tillämpa den lokalt genom att gnida en fuktig tepåse på plats ca 3 gånger per dag . Jag hittade också en salva på vår mat coop som innehöll grönt te . Nu här är den svala delen : när jag kom in i hudläkare för att få resten av den borttagna hudcancer-den var borta ! Japp , lämnade ingen skivepitelceller ! Jag kan bara gissa Green Tea hade slutat bort det . )
6
Inte te dricker ? Leta efter "Green Tea Mints " från Sencha ~ de är ganska välsmakande också: ) Jag använder dem rutinmässigt nu för "underhåll " : )

tips och varningar


 • Jag vet att några hudcancer kan vara läskigt, och det kan inträffa flera år efter exponering , var min 25 år efter många brännskador som en tonåring . ( Hattar bara inte var cool att bära ~ Oh , för dumma :) Men det har varit 5 år utan återfall för mig , med hjälp av ovanstående tips . Så var smart och njut av livet !
 • Stoppa inte bort din solskyddsfaktor med din handduk i höst ~ använder den dagligen , speciellt när du kommer vara i snö , vilket är ett stort reflektor .
 • vara säker och få till din läkare ASAP om du har en misstänkt tillväxt . Om du inte kan få till en hudläkare för ett tag , (mycket vanligt ) kanske en annan doktor kan ta en biopsi förr att antingen dämpa din rädsla , eller får du behandling snabbare . ( Det fungerade för mig: )
 • ALDRIG få en bränna ! (Spädbarn , små barn och äldre är särskilt utsatta för solbränna ~ mer än ett par minuter utan solskydd är mycket riskabelt Enligt skincancer. org ( nedan ) : . " En blåsor solbränna i barndomen eller tonåren mer än fördubblar en persons möjligheter att utveckla melanom senare i livet . "Let 's Get Smart om att njuta av naturen , vi vill inte ha några hudcancer , speciellt melanom, som är mycket farligare än basal eller skivepitelcancer typer .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.