hur man kan minska ärr billigt

Efter min första stora hudcancer operation , var jag kvar ser ut som Frankensteins brud . Jag hade en fem-tums ärr ner mitt på min panna-och det hjälpte inte att det var Halloween .

Efter stygnen togs bort , såg det inte mycket bättre . Jag frågade hudläkaren är sjuksköterska vad jag kunde göra åt detta onda ärr i mitten av mitt ansikte . Hon sade att tiden eller steroidinjektioner var de bästa behandlingarna . Åt sidan-hon sa att E-vitamin behandling underverk . Glöm de dyra kända varumärken ärr krämer och skönhetsprodukter. De är ett slöseri med pengar . ? Självklart-kan du se ärret på min panna
1 .
Följ först alltid din kirurg /läkare anvisningar för postoperativ sårvård . Om de rekommenderar en viss produkt-använd den . Om de säger Bacitracin-inte använder Neosporin istället och vice versa . Följ deras anvisningar till punkt och pricka .
2 .
När läkaren säger att det är säkert att göra så , börja din ärr behandling . Ta en nål ett stick ett E-vitamin mjuk gel så att vätskan kommer ut .
3 .
på ren hud , massera varsamt gelen vitamin E i och runt ärret området . Gör detta två gånger om dagen , varje dag . Vitamin E hjälper huden att läka och massera bryter åtgärden ner ärrvävnad .

Jag började se resultat inom två veckor , och i cirka en månad ärret var knappt märkbar !

tips och varningar


 • Köp högkvalitativa vitaminer och se till att de före utgångsdatum .
 • Ät en hälsosam kost . Rätt kost hjälper till i läkningsprocessen.
 • Följ alltid din medicintekniska leverantörer instruktioner !
 • Använd alltid en lämplig SPF när du är utomhus . Dessutom hålla ärr gömda från solen kommer påskynda läkningen .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.