hur de ska hantera när någon närstående får diagnosen cancer

Cancer är inte längre uppfattas som en säker död mening och som en gång var , men det kan vara otroligt svårt att hantera när någon närstående får diagnosen cancer . När som helst under de känslor av rädsla , oro och hjälplöshet kan vara helt överväldigande. Här är några idéer för att hantera dessa känslor
1
Först och främst är din skyldighet att din älskade med cancer . Oavsett rädsla och oro du känner , upplever de att tio gånger . Du måste kunna sätta din rädsla och oro åt sidan för att vara en klippa för dem. Du i sin tur kommer att må bättre för att kunna hjälpa dem på något sätt .
2 .
vara tankeväckande . Det är ibland de små detaljerna som betyder så mycket för någon annan och som kommer att sätta ett leende på läpparna . Självklart är något du kan göra för att minska deras oro , om än bara för en sekund , väl värt det . Om de har en favorit mellanmål , skämma bort dem . Kom ihåg de små sakerna .
3 .
tänka positivt och tala positivt . Den energi du lägger ut är den energi du får i gengäld. Att vara negativ kommer inte att förändra omständigheter och det kommer att ge dig ner och din älskade ner . . . det här är det sista som någon behöver . Bo i en positiv sinnesstämning . Detta betyder inte att du inte kan vara nere då och då , eller att man inte kan fälla en tår , men inte älta det negativa .
4 .
Be . Oavsett om du går i kyrkan varje söndag eller inte bönens kraft kan fungera för dig . Vad än Gud du tror på , prata med dem . Släpp dina tankar , släpp din rädsla och be för deras vägledning och styrka i din omständighet . Detta är den mest helande man kan göra för dig själv och till din älskade när det handlar om en cancerdiagnos .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.