biverkningar av carac

Carac är ett receptbelagt läkemedel som används för behandling av förstadier till cancer eller cancer hud utväxter . Det är en lokal behandling . Den klassificeras som en anti-metabolit . Carac fungerar genom att hindra alla celler som kan leda till dessa villkor . Som med alla läkemedel , det finns eventuella negativa sidoeffekter som kan uppstå från att ta Carac

vanliga biverkningar

Carac har mindre biverkningar som kan förekomma men de tenderar att avta som kroppen och huden anpassar sig till den grädde medicinering . Om biverkningar förvärras eller kvarstår , kan det dock bli nödvändigt att konsultera en läkare . Biverkningar är ömhet , irritation , inflammation , rodnad , fjällning , skorpbildning och smärta i huden .

allvarliga biverkningar

Allvarliga biverkningar är också möjliga med Carac användning . I situationer av allvarliga biverkningar är det viktigt att söka akut medicinsk hjälp . Några potentiellt farliga biverkningar av Carac är extrema magvärk, kasta upp , sår eller ärr på det behandlade plats , feber , förändringar hudfärg , frossa , blodig diarré och extrem ömhet , inflammation, irritation , rodnad , skorpbildning , sveda och smärta i hud .

Allergiska reaktioner

Allergiska reaktioner kan också inträffa när du använder Carac . I fall av allergisk reaktion , är det viktigt att söka akut medicinsk hjälp så fort som möjligt . Några tecken på allergisk reaktion mot Carac är tryck över bröstet, svullnad av mun , läppar, tunga och ansikte , andningssvårigheter, hudutslag och bryter ut i kuporna.

Varning

Detta utvärtes läkemedel är inte lämplig för alla . Människor som har en åkomma som kallas DPD enzymbrist bör undvika Carac . Läkemedlets aktiva ingrediensen kan få dem att ha en dödlig reaktion som kännetecknas av symptom som blodig diarré , buksmärtor , frossa , feber och kräkas .

gravida och ammande kvinnor

Det är möjligt för Carac att skada ett växande foster , som en följd , bör gravida kvinnor inte använda denna medicin . Kvinnor som blir gravid medan du Carac bör omedelbart kontakta sin läkare . Dessutom bör ammande kvinnor inte använda Carac , eftersom det är osäkert om det utsöndras i bröstmjölk .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.