cigarett valsningsteknik

För de gamla cowboys där ute , är inget så tillfredsställande som att använda cigarett rullande tekniker för roll sina egna cigaretter . Känslan av tobak , den livliga fingrarna , smaken och lukten , inget annat rökning erfarenhet lägger upp . Lärande är lätt och stannar hos dig för en livstid , och om du är en lång tid rökare , du skyldig dig själv att lära sig att rulla egna cigaretter

Hand Rolling

Att lämna rulla en cigarett , tar en bit av rullande papper i handen och tillsätt en nypa tobak på papperet. Beroende på hur tjockt du gillar din cigarett , läggs de erforderliga tobak . Se till att tandköttet eller klibbiga område av ditt rullande papper är i toppen och på insidan av papperet , vänd mot tobak . Längst till vänster av din cigarett kan du lägga ett filter eller en bit kartong som kallas en mört . Detta håller i slutet av din cigarett blir våta och inte lätt rökbara .

Rulla tobak med tummen , pekfinger och långfinger använda den rullande papper . Få tobak packade ner , rulla ner pappret så att det knappt täcker tobak . Pappret ska vara i J form . Igen med hjälp av papper , rulla upp så att papperet börjar omfattar tobak helt . När papperet rullas tre fjärdedelar av vägen upp , slicka tandköttet av papperet lätt , stäng sedan papper runt tobaken .

rullmaskinen

Om du inte har tid eller tålamod till cigaretter , men antingen gillar smaken eller de ekonomiska fördelarna av rullande cigaretter , kan du köpa en automatisk cigarett rullande maskiner. Cigarettautomater är bra om du tycker om att röka handrullade cigaretter med filter i dem . Vissa rullar behärska aldrig konsten att lägga ett filter på sin cigarett och en maskin gör det enkelt . De flesta valsmaskiner att du kan lägga filtret i ena änden , sedan fylla ett rör med tobaken . Du kan sedan rulla tobak med hjälp av röret för att packa ner det innan du lägger ett papper till ekvationen . Du mata papper i ena änden av röret och använda maskinen veven att rulla papper runt tobaken . Du har då en perfekt cigarett .

Papers

Den rullande papper du väljer att rulla din cigarett gör stor skillnad i hur ditt färdiga cigarett blir. Ultratunna papper rök kortare än tjockare papper och lämnar en tjockare tobakssmak på läpparna . Tjockare papper ger en mer pappersaktig smak , och brinner längre . Om du har för vana att lägga ner din cigarett medan rökning , kommer tjockare papper gå ut , så att du tänd omedelbart din cigarett senare . Några artiklar har smaker också. En populär sort är lakrits smaksatt papper som införts av Rizla . Du kan också köpa papper i olika storlekar , ändra storleken på din cigarett .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.