örter för att ta för levercancer

Det finns många olika typer av cancer , men levercancer verkar vara den vanligaste i världen . Märkligt nog är dock levercancer mindre sannolikt hittas i USA jämfört med andra länder . Det finns olika typer av behandling såsom kirurgi, strålning och kemoterapi . Men många människor vänder sig till örter för förebyggande och behandling av levercancer

typer och stadier

Heptoma och cholangiocarcinoma är de två huvudtyper av levercancer . Det finns olika stadier av levercancer : lokaliserad unrespectable , avancerad och återkommande . Lokaliserad unrespectable är cancer som finns i en del av levern , men kan inte tas bort helt . Framskridet stadium är inte bara i levern , men har även spridit sig till andra delar av kroppen . Den återkommande skede sker en gång kirurgi har ägt rum för att ta bort cancer, men det återkommer .

vanliga örter

Det finns många olika örter på den marknad för förebyggande och behandling av levercancer . Örter har kan förbättra kroppens immunförsvar eller lindra vissa symtom . Rödklöver är en ört som innehåller anti-tumör föreningar , liksom antioxidanter med cell-förstöra fria radikaler . Maitake extrakt hjälper till att förstöra cancerceller och tumörer från att spridas . En annan ört är grönt te . Denna innehåller ECGC ( epigallocatechingallate ) , en kemikalie som upprätthåller den neutrala stabilitet reaktiva fria radikaler , som orsakar cellskador . En annan bonus inslag i grönt te är det kraftfulla förmåga att stanna cellreplikation . Grönt te extrakt har flera antioxiderande fördelar för den allmänna hälsan , inklusive levercancer . Gurkmeja är en ört som hjälper dig att bekämpa cancer och utväxter . Dessa örter kan finnas i vissa hälsokostbutiker eller på nätet . Tillgången på en hälsokostaffär kan vara sällsynta , men kontrollera för att se om örter kan beställas .

kinesiska örter

Forskning visar levercancer är mer framträdande i Kina än något annat land. Kineserna har utvecklat flera olika ört ritualer som antingen primärvården för levercancer , eller i tillägg till andra behandlingar också. En av de primära växtbaserade behandlingar visat sig ha bra resultat är en blandning av Pangolin skala , ostronskal och armadillidium . Örterna Scutellaria , oldenlandia och lobelia är en annan kinesiska växtbaserade behandling , så kallade " anti-cancer " örter . Det är inspelad i " Records med integrerad kinesisk och västerländsk medicin " att dessa örter inte bara visas för att bidra till förebyggande och behandling av levercancer , men även för att lindra vissa symtom . Trötthet , kräkningar, svullnad och smärta visade sig förbättra de växtbaserade behandling .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.