Makrobiotik för hjärncancer

Den Makrobiotik är påstods vara en näringsmässig strategi som kan hjälpa dig att övervinna cancer . Även om det har skett några definitiva studier som länkar de Makrobiotik att bota cancer har många anekdotiska rapporter hörts fall av " obotliga " cancer som mirakulöst avtog efter att patienten följs en makrobiotisk regim . Oavsett om du tror eller inte , de delar av Makrobiotik är verkligen ett hälsosamt sätt att äta som inte kommer att skada dig i kampen mot hjärncancer .

Om Makrobiotik

Makrobiotik uppfanns av en japansk forskare /filosof på 1930-talet . Avsikten med diet var att kombinera delar av buddhismen och kristendomen , tillsammans med östra och västra medicinska teorier att uppfinna en kost som skulle tillåta en att leva ett produktivt liv samtidigt som man undviker härjningar sjukdomen . Den Makrobiotik är en till stor del vegetarisk sätt att äta som uppmuntrar dig att äta mestadels ekologiska livsmedel.

Makrobiotik och Cancer

Det finns inga publicerade studier som visar att Makrobiotik själv kan bota eller förebygga cancer . Har dock inslag i kosten ( till exempel det faktum att det har låg fetthalt och högt i fiber ) visat minska risken för vissa typer av cancer ( och för att förhindra hjärtsjukdomar ) . Trots bristen på "officiella " forskningen , ett stort antal enskilda berättelser framgång prompt andra att fortsätta att använda kost i kampen mot olika former av cancer .

Efter Makrobiotik

För att följa Makrobiotik , livnär sig på främst fullkorn , färska frukter och grönsaker . Komplettera detta intag med en förbrukning på bönor , miso , tofu och andra sojaprodukter -baserade produkter. Varje vecka kan du konsumera några portioner av frön, nötter och skaldjur ( särskilt torsk, flundra , hälleflundra och sjötunga ) . Slutligen , inte förbrukar någon mat från följande kategorier-. kött djur , ägg , mejeriprodukter , godis , kaffe eller något bearbetade livsmedel

Ytterligare saker att tänka

Även matlagning på Makrobiotik , kom ihåg att bara använda köksredskap som är gjord av följande naturliga ämnen-trä , glas , stål eller emalj . Dessutom avstå från att laga din mat med el eller uppvärmning av mat i mikrovågsugnen medan den kosten. Slutligen , begränsa din konsumtion av frukt till lokalt odlade produkter . Således , om du bor i ett milt klimat , ni ska inte tropiska frukter som kokosnötter och bananer .

Piecemeal vetenskapligt underlag

Även om inte ett kliniskt bevisad " Home run " i kampen mot cancer , delar av Makrobiotik kan fortfarande hjälpa till. En tysk studie vid Children 's universitetssjukhuset i Heidelberg rapporterade att en kost rik på soja kan lindra eller förhindra solida hjärntumörer . Även om efter Makrobiotik inte är ett bombsäkert sätt att slå hjärncancer , ansluter sig till de inslag i den kost kan säkert hjälpa till med din kamp .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.