hudcancer varningsskyltar

Hudcancer är den vanligaste cancerformen i USA . Den utvecklar i allmänhet på de områden av kroppen som får mest exponering i solen : hårbotten , läppar , bröst , armar , hals och händer . Det kan drabba vem som helst , oavsett vad deras hy eller hudfärg , och det kan uppträda plötsligt eller utvecklas långsamt , och dess hastighet beror på vilken typ av cancer . Om du märker några hud avvikelser , eller om någon av dessa varningssignaler gäller Dig , boka tid hos din läkare . Det är bättre att vara på den säkra sidan av försiktighet snarare än fel alls .

Solfläckar

Dessa verkar oftast på solexponerade hud som ansikte och händer. De är i allmänhet rodnade områden som förekommer som fjällande hud , som ibland bränner vid beröring.

mol eller Freckles

Om du har några födelsemärken eller fräknar som börjar ändra form , färg eller storlek , bör du kontakta din läkare . Naturliga mullvadar eller märken skönhet kommer att stanna konsekvent brun i färgen och formen kommer att vara antingen runda eller ovala.

utvecklingen av stora Moles

något större mullvadar som har ett oregelbundet mönster eller gränsen eller har en ojämn färg , till exempel olika nyanser av brunt eller ibland en ljust rosa färg , bör prövas skyndsamt.

nya platser

Alla nya platser som visas på din kropp , som skiljer sig i utseende från andra platser du kan ha , kan vara ett tecken på hudcancer . Dessutom , om du har ont som inte läker , kan detta vara ett tecken på cancer .

Dark Skador

Dessa verkar oftast på områden som handflator, fotsulor och fingertopparna . De kan också finnas på slemhinnorna som kantar näsa och mun.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.