Hur man känner igen pankreascancer symtom

Den " Silent Killer " är ute . Med inget känt botemedel, har cancer i bukspottskörteln blivit ett värsta scenario för de som drabbas av sjukdomen . Senaste dödsfall i cancer i bukspottkörteln inkluderar Patrick Swayze och den sena operasångare Pavarotti . Även Högsta domstolens ledamöter i riskzonen ( Ruth Ginsberg http://www. hollywoodmemoir. com/ruth-bader-cancer-surgery ) , så varför vet vi inte mer om bukspottkörtelcancer ? Hur man känner igen pankreascancer meddelar att eftersom våra kroppar förändras , måste vi ändra hur vi lever och ansvara för våra egna villkor . . Lär dig att känna igen bukspottkörtelcancer och sedan få diagnosen av en legitimerad läkare efter upptäckten av några fysiska eller känslomässiga besvär som kommer till din läkare omedelbart
1 .
Få en kontroll av en primär läkare . Att vara frisk börjar med att veta var man behöver göra mer för att stanna så frisk som du är idag . Från och med idag kan du börja spåra hur din hälsa är att bibehålla , blir bättre eller sämre . Med något medicinskt problem praktiserande läkare bör alltid vara medveten om din hälsoproblem eller oro .
2 .
Starta en personlig hälsa diagram . Bli din egen bästa diagnosverktyg genom att förstå och kartlägga dig dagligen villkor . Uppmärksamma bukspottkörtelcancer av subtila symtom som till slut blir gradvis sämre . En personlig hälsa diagram kan vara ett bra verktyg som vi glömmer att ta med våra egna sunda vanor .
3 .
diagram känslor av smärta , gulsot och depression . Cancer i bukspottskörteln är känd som " Silent Killer " på grund av de vaga signaler det ger till oss med tiden . Patienterna beskriver en smärta i buken som känns som det strålar mot ryggen . Bukspottkörteln finns under magen , når mot ryggen . Smärta som härrör från detta område bör övervakas . Gulsot är ibland mer synligt genom en person med god hälsa . Depression bör övervakas och kartläggas i din personliga hälsa diagram och en läkare medvetna om dessa saker inträffar .
4 .
Alert din läkare till andra onormala hygienkrav när de uppstår . Medan du diagrammet ett symtom andra kan presentera sig för dig . En förhöjd blodsockernivå kallas diabetes Millitus är också en potentiell symptom för cancer i bukspottskörteln . Minskad aptit är oftast ett symptom som när den inträffar en patient inser att det är ett problem . Fånga pankreascancer inför en stor viktminskning inträffar kan ge en patient hopp om ett bättre resultat. Reagera på förändringar i ditt dagliga hälsotillstånd och vara redo att erkänna bukspottkörtelcancer om symptomen finns till oro .
5 .
ändra dåliga vanor för bra . Cancer i bukspottskörteln är associerade med rökning. Avsluta dåliga vanor kommer att ge din hälsa ett uppsving . När du märker tecken på sjukdom kommer du att kartlägga dem på daglig basis . Konsekvent kartlägga din personliga hälsotillstånd dagligen kommer att ge dig en bättre chans att upptäcka det "tyst mördare " eftersom den försöker påverka dig eller ett älskat en .

tips och varningar


 • ta notis om din dagliga hälsotillstånd på morgonen och kvällen .
 • Inkludera aptit , smärta , letargi och utseende på din hälsokontroller varje dag för att bli mer medvetna om ditt hälsotillstånd .
 • Om denna artikel endast användas som ett meddelande att erkänna hygienkrav som kan finnas nu eller finnas i framtiden . Det finns inget bättre diagnostiska verktyg än en läkare . Vet att " Silent Killer " är där ute någon du kan behöva gå till en läkare för att få rätt diagnos för att erkänna pankreascancer när det finns i kroppen .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.