druvkärnor leukemi bota

Leukemi är det gemensamma namnet för en grupp av cancer som har sitt ursprung i blodceller , benmärg eller lymfvävnad . Till skillnad från klassiska cancer , utgör leukemi inte solida tumörer och kan inte tas bort med kirurgi , vilket gör sjukdomen svår att behandla . Vetenskaplig forskning har pekat på vindruvskärnextrakt som en möjlig leukemi botemedel . Men tänk på att med hjälp av extrakt för detta ändamål är ännu inte medicinskt validerad

Identification

vindruvskärnextrakt framställs ur frön av gemensamma vindruvor . Finns i kapslar, tabletter och flytande extrakt innehåller den en mängd potentiellt positiva föreningar , inklusive flavonoider , vitamin E, linolsyra och procyanidiner . Forskning visar att vindruvskärnextrakt är till hjälp vid behandling av en rad medicinska tillstånd , såsom högt blodtryck , högt kolesterol, pankreatit och sjukdomar relaterade till fria radikaler .

Cancer Research

vindruvskärnextrakt är också under utredning för dess effektivitet i kampen mot olika cancerformer . En del av dess potential härrör från extraktet höga antioxidant innehåll , och studier pekar antioxidanter kan vara till hjälp för att förebygga cancer . Laborationer med vindruvskärnextrakt har inneburit cancer i lungor, hud , tjocktarmen, prostata, mage och bröst . Resultaten är preliminärt positivt , visar en minskning av hudtumörer hos möss och tumörer bröst hos råttor . Från och med 202C ingen testning av vindruvskärnextrakt har personella cancerpatienter .

leukemi

I januari 202C forskare från University of Kentucky rapporterat de första positiva resultaten av användningen av vindruvskärnextrakt mot leukemi . Forskarna exponerade kommersiellt tillgängliga extrakt för att leukemiceller och upptäckte att närvaron av extraktet tvingade en sorts cell självmord , med 76 procent av celler "döda " sig själva inom 24 timmar . De bekräftade också att effekten är begränsad till cancerceller , utan skador rapporteras till friska celler . Även om detta är ett viktigt genombrott , forskarna själva betonar att resultaten är preliminära och är otillräckliga för att göra några medicinska anspråk . Så

Överväganden

, bör du experimentera med vindruvskärnextrakt om du har fått en leukemi diagnos ? I bästa fall finns det inga tydliga bevis att använda extrakt hjälper ditt tillstånd . Mainstream medicin förlitar sig fortfarande uteslutande på behandlingar som kemoterapi och andra droger -baserade behandlingar , strålbehandling , benmärgstransplantation , immunterapi , hämmare kinease och stamcellstransplantationer . Vid prövningen av en sjukdom som potentiellt dödlig som leukemi , är du särskilt tillrådligt att avbryta eller ändra behandlingen utan uttryckligt medgivande från din läkare. Samma råd gäller även undanhålla information om alternativa behandlingar .

Om din läkare godkänner kompletterar befintlig behandling med vindruvskärnextrakt , finns det några saker du bör veta . Det finns inga kända motstridiga effekter mellan extraktet och eventuella mediciner , har forskningen inte omfattas alla områden . Till exempel vindruvskärnextrakt barn har inte studerats specifikt . Dessutom , en förening i vindruvskärnextrakt kan öka chanserna för blödning . Om din behandling innebär någon blodförtunnande föreningar , ska du kontrollera med din läkare innan du fortsätter med vindruvskärnextrakt .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.