elektriska cancerbehandling

Nästan 1,5 miljoner fall av cancer diagnostiseras varje år , med 500. 000 människor dör av olika typer av cancer i samma 12-månaders period . Cancer är en sjukdom som kan drabba nästan alla kroppsdel eller organ , vilket de flesta människor desperata att hitta ett botemedel . Ju mer som håller på att lära sig om cancer Ju fler idéer som kommer ut av forskningen . Ett forskningsområde som ser ut att vara ganska lovande är elektrisk cancerbehandling , även känd som ECT

Hur Electric Cancer Therapy Works

Tanken bakom elektriska cancerbehandling är att om du använder en elektrisk ström till cancertumör som den elektriska strömmen av celler i tumören kommer störas . Tanken är att den elektriska störningar i cancerceller kommer att orsaka cancer att sluta växa och sprida sig . Förutom att störa den typiska ström av cancerceller kommer elektricitet orsaka också cellen att producera saltsyra , som skadar cellmembranet , effektivt bromsa eller stoppa tillväxten av cancer .

olika tillvägagångssätt

Det finns olika sätt att med hjälp av elektrisk cancerbehandling. Vissa läkare tror på att använda högre frekvens chocker och andra tror på att använda lägre intensitet chocker under en längre tid . Olika läkare har olika skäl att välja en metod eller en annan , även om fler läkare väljer den lägre intensitet chocker under en längre tid .

el vanligtvis tillämpas på cancersvulst på ett mycket riktat sätt användning av elektriska nålar som ska införas först efter lokalbedövning har tillämpats . Den milliampere av biologiska elektrisk likström går in i tumören eller omgivande område , beroende på var tumören . Detta är i allmänhet en öppenvårdsbehandling .

Inte alla läkare kommer att utföra de elektriska cancerterapi , så du kanske måste flyga till ett annat land eller hitta en speciell klinik om du skulle vilja prova denna behandling . Vissa försäkringsbolag täcker terapi , men du måste kolla med dem först . Varje behandling är ca $ 500 och en del patienter kommer att kräva ett obegränsat antal behandlingar så kontrollera med försäkringsbolaget innan vore önskvärt .

typer av tumörer som har svarat på Electric Cancer Therapy

Många olika typer av cancertumörer har svarat bra på denna typ av terapi . , inklusive bröstcancer , mun och hals cancer , lungcancer , cancer i slidan , hudcancer , magcancer och lymfa metastaser nod . Dessutom har ändtarmen och anal cancer också visat sig vara ganska lyhörda för elektriska cancerbehandling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.