hur man bygger ditt immunförsvar efter cancer

Cancer kan vara en förödande sjukdom som tar den vägtull på kroppen liksom livet för alla runt omkring dig . Och nu när du har slagit denna sjukdom och behandling med cytostatika och cancerbehandlingar har slutat . Det är dags att börja tänka på att få din hälsa tillbaka och den här artikeln om hur man bygger ditt immunförsvar efter cancer kommer att hjälpa dig att komma igång
1 .
Ta vitamin D.
Tillräckliga nivåer av D-vitamin är avgörande för kroppen att kämpa mot cancer och andra sjukdomar. Det bästa sättet att få din D-vitamin är att få minst 15 minuter av solljus per dag . Annars kan du också ta ett D-vitamintillskott .
2 .
äta färska bär .
som bär är packade med cancer kämpar egenskaper är det en bra idé att konsumera en mängd olika bär , varje dag.
3 .
Ta en trans-resveratrol tillägg . Resveratrol är en kraftfull antioxidant som finns i rött vin . Detta har visat sig bidra till att stärka immunförsvaret , vilket också hjälper din kropp att bekämpa off sjukdom och infektioner .
4 .
Ät färsk ekologiska livsmedel som innehåller mycket antioxidanter . Det är också en bra idé äta färsk rå vitlök varje dag . Vitlök innehåller allicin som är en beprövad cancer fighter . Färsk krossad vitlök , serveras inom en timme att förbereda fungerar bäst .
5 .
Undvik ojäst soja .
Även om soja har fått ett rykte om att vara en hälsosam mat , anläggningen baserad östrogen att det innehåller är det ett oklokt val.
6 .
Drick Tulsi te .
Denna läckra te från Indien är gjort av Tulsi ( helig basilika ) och har länge varit uppskattad för det är hälsosam fördelar och avstressande egenskaper . Förutom dess förmåga att stärka immunförsvaret .
7 .
Ta en ordentlig hög kvalitet multivitamin . Det kan vara så svårt att få alla de vitaminer och mineraler som kroppen behöver från enbart diet . Och det är här en bra multivitamin är praktiskt.
8 .
Exercise.
Måttlig motion är ett bra sätt att bidra till att stärka ditt immunförsvar efter cancer . Men du vill vara säker på att inte över-göra , annars kommer det sluta med motsatt effekt .

tips och varningar


 • svart hallon innehåller faktiskt tre gånger mer antioxidanter än blåbär .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.