misteln bröstcancer behandlingar

Mistel , det Viscum album växt som används för att göra Iscador extrakt , används ofta som ett alternativ sekundär behandling av bröstcancer i Europa . Även denna behandling inte ges här i USA , det är en berömd amerikansk fall av bröstcancer behandling med mistel --- kändis Suzanne Somers används denna behandling . Det finns inte många publicerade kliniska resultat av användningen av mistel som en cancerbehandling , men det har fått mycket publicitet på grund av sin osannolikt relation till medicinsk vetenskap .

Vad är Mistel ?

Misteln är en lummig , blommande vinrankan som används som dekoration under helgen . Det är oftast hängde över dörren för att dra en kyss från någon under en julfest . Den behandling som kallas Iscador , som skapats från den europeiska arten Viscum Mali ( misteln från äppelträd ) , är oftast används som en cancerbehandling hos kvinnliga patienter , vanligtvis för bröstcancer . Denna art skiljer sig något från den amerikanska arter av mistel . Det är en semi-parasitiska växter som lever symbiotiskt bland trädslag , bland annat ek , tall , alm och äpple . Dess extrakt har använts i århundraden i Europa för behandling av akuta och kroniska sjukdomar. Sedan ungefär 1920-talet har den använts som ett alternativ cancerbehandling i Europa under utvecklingen av antroposofin , som är en modern andlig vetenskap tillämpats på medicin .

Hur är Mistel begagnad ?

Mistel blad och bär är potentiellt giftiga . Därför , eftersom Iscador utdrag görs från hela anläggningen måste den hanteras och administreras försiktigt . Utvinning Processen börjar med slipning av hela mistel anläggningen . Anläggningen är sedan indränkt i vatten , jäst och slutligen filtreras för att producera Iscador utdraget . Misteln behandling är vanligen ges som injektion , under huden . Som daglig behandling fortskrider , är mer koncentrerad Iscador extraktioner administreras . Biverkningar kan vara rodnad eller Welling vid injektionsstället och eventuellt feber , men febern kan spela en positiv roll i fördelarna med Iscador .

medicinska effekter av mistel

Klinisk forskning har i stor utsträckning praktiseras i flera år om effekterna av mistel och dess medicinska fördelar , men fördelarna med Iscador i kontrollerade grupper av cancerpatienter är fortfarande minimal . I USA , godkänd mycket få kliniska studier med mistel faktiskt har utförts , eftersom misteln är nära begränsad på grund av dess allvarliga toxicitet . De flesta publicerade resultat är anekdotiska , samt iakttagelser och mycket publicerat berättelser likt Suzanne Somers . Däremot har europeiska studier av fördelarna cancerbehandling av Iscador avslutats i årtionden . Tusentals cancerpatienter har upplevt en relevant förlängning av liv och öka livskvaliteten efter att ha fått Iscador behandlingar . Dessa resultat i Europa och anekdotiska fördelarna med mistel som en sekundär cancer behandling kan en dag leda till att den godtas som en kontrollerad cancerbehandling i USA .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.