naturliga botemedel för öppna sår orsakade av cancer

Cancer sår är ofta en produkt av cancer behandlingar som strålning . Strålbehandling skiljer inte mellan friska och cancerceller , och många av dina celler förstörs . Känsliga vävnader kan utveckla sår , och dessa områden är platser som tarmkanal, mun , och även din hud kan torka , spricka , skal och öppna sår kan uppstå . Ibland hudcancer kan presentera öppna sår , som kommer att blöda och visa sig svåra att läka

C-vitamin

konsumera C-vitamin i en dos på 1000 milligram två till sex gånger varje dag för att förbättra din immunologiska funktion . C-vitamin hjälper ny vävnad till form, kommer att stärka i redan befintliga skinn celler och kommer höja den naturliga läkningsprocesser. Om du får diarré efter intag av den rekommenderade dosen av C-vitamin , kan du sänka dosen till 500 milligram två till sex gånger dagligen .

Vitamin E

E-vitamin är ett kosttillskott som uppmuntrar naturliga läkningsprocesser i kroppen . Konsumera 400 till 800 internationella enheter ( IE ) av E-vitamin per dag för att läka dina sår med högre hastighet . Du kan också använda E-vitamin som en lokal applicering , men det bör bara användas när nya hud formationer har uppstått och bör inte användas för att behandla öppna sår för att undvika potentiella toxicitet .

Aloe Vera

Ansök aloe vera till cancer sår lokalt för att lindra skick och att främja snabbare läkning . Aloe innehåller glykoproteiner , polysackarider och vatten , polysackarider uppmuntra nya hud tillväxt och hud gottgörelse . Glykoproteiner bidra till att lindra inflammation och smärta , och intensifiera den hastighet som din cancer sår kommer att återhämta sig . För att ansöka aloe vera , ta ett aloe blad och skära den på längden för att få tillgång till den inre gelen . Applicera gelen direkt och frikostigt till cancer sår som inte är öppna sår för att uppmuntra lämpligt läkning .

Kamomill

Kamomill kan appliceras direkt på öppna sår och sår , eller det kan konsumeras som te för att främja snabbt och ändamålsenligt läkning. Torkade blad kamomill kan krossas och ångade i syfte att skapa en blå olja som erbjuder antibakteriella , antivirala och svampdödande medel samt anti -inflammatoriska egenskaper. Du kan också använda kamomillte som en tvätt för öppna sår för att förhindra infektion och för att främja läkning , brygga från 2 till 3 matskedar tysk kamomill i varmt vatten i 15 minuter . Låt teet svalna och använda en trasa för att försiktigt tvätta din cancer sår . Du kan också använda te som en munvatten för att behandla munsår , eller så kan du blanda 10 till 15 droppar kamomillextrakt med 100 ml vatten för att skölja munnen tre gånger dagligen. Slutligen, om du Använd 2 för 3 droppar av eteriska kamomill olja i en kopp hett vatten och andas ångan skapats kan du använda örten för att underlätta luftvägs-och lindra obehaget i samband med cancer sår i luftvägarna .

Slippery Elm Bark

Slippery alm bark används för att behandla sår, brännskador , inflammation i huden , sår och bölder . Örten innehåller en gel substans som kallas algblomningen , som innehåller antioxidanter , minskar inflammation och rockar liksom lugnar sår . För att göra en grötomslag , kombinera 1 tsk torkad pulver i en kopp hett vatten . När svalnat , använd en mjuk trasa för att tillämpa hopkok till drabbade områden där cancer finns sår . Konsumeras som te , kommer denna ört också minska smärta i samband med sår i tarmkanalen .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.