om bidrag för hudcancerprevention

Hudcancerprevention bidrag kommer från privata företag och offentliga källor . Många beviljas för forskningsprojekt för att lära sig mer om hudcancer eller dess förebyggande . Andra bidrag beviljas till program och organisationer som utbildar allmänheten om hur man kan förebygga hudcancer .

Det finns flera sätt att forskningspotential bidrag . En av de bästa är via Internet . Ditt lokala bibliotek är också en utmärkt resurs . Vissa kan även vara guider som specifikt rör skriver bidrag av alla slag .

Funktion

Bidrag fonder som aldrig behöver betalas tillbaka . Dessa medel gör att många icke- vinst skall kunna utföra sina grundläggande uppgift att förebygga hudcancer . Vissa bidrag som finns tillgängliga för vissa typer av program som utbilda allmänheten om hudcancer och öka medvetenheten. Övriga fonder är tillgängliga för forskning som kommer att bidra till att förebygga hudcancer genom att lära sig olika sätt att förhindra det på vetenskaplig nivå . CDC som $ 475. 000 i stöd för att flera stater för hudcancerprevention för ett år .

Tidsplan

De flesta statliga bidrag har mycket specifika tidsfrister för ansökningar och finansiering utbetalning . Dessa tidsfrister är månader till ett år isär . Mindre stiftelser har mindre tid mellan sina ansökningstider och tilldelning av medel . Det finns också bidrag med rullande deadlines . Detta innebär att ansökningar som inkommit under året . Vissa av dessa utmärkelser är även rullande med medel som fördelas under hela året . Andra har medel som fördelas flera gånger per år .

ansökningstider och potentiella priser är nyckeln till att de som ansöker om bidrag så att de kan planera sina program och projekt som bygger på denna information. American Skin Foundation och SkinCancer. org båda har en tidsfrist i oktober , till exempel.

Typer

Statliga bidrag finns från lokal till nationell nivå . En av de bästa ställena att börja din forskning är www. grants. gov .

Stiftelsen Center kan du också forskningsstiftelser som matchar uppdrag hudcancerprevention . Var noga med att använda andra nyckelord som kan ge finansiärer som kommer att stödja din sak . Sök för förebyggande av cancer i allmänhet . Sök för hälsoupplysning och sedan göra ditt förslag specifikt om hudcancerprevention . Skin Cancer Foundation är också en resurs för information och eventuella bidrag .

När forskning företag , försöka tänka på företag som skulle överväga hudcancerprevention nyckeln till sin egen mission . Till exempel kan ett företag som säljer solskyddskräm tillhandahålla finansiering för hudcancer förebyggande. Den Rite Aid Foundation till exempel ger hälsa och friskvård bidrag och har tillhandahållit finansiering för hudcancerprevention i det förflutna .

Missuppfattningar

Bidrag ges inte en perfekt källa till finansiering för ett icke- vinstdrivande . De bör inte betraktas som ett sätt att åtgärda den nedre raden på en sviktande budget . I själva verket tycker finansiärer inte att bevilja bidrag till en stiftelse eller organisation som felar. Ett bidrag bästa funktion är att betala för särskilda program eller projekt som inte skulle kunna fullföljas utan extern finansiering. Även om vissa bidrag ger allmänt driftsstöd , är de bidrag som inträffar med mindre och mindre frekvens .

Överväganden

Ofta organisationen donera medel vill bli offentligt erkända för sin tilldelning av bidrag . Om du skapar ett förslag som innehåller reklam för det program du föreslå att du ökar potentialen i din bidraget finansieras .

Med hudcancer ökar i postnumren i USA , finansiering för medvetenhet och förebyggande väntas öka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.