alternativ till strålning kemoterapi

Om det är en sjukdom som sätter skräck i varje person , det är cancer . Framsteg har gjorts för att fastställa faktorer som kan leda till cancer . Dessa inkluderar förändringar i cellernas struktur , dricka alkohol , ärvda gener , strålning och rökning . Ändå förblir cancer något av ett mysterium . Det gör det svårt att behandla effektivt och förklarar varför så många av de drabbade söka alternativa behandlingar för att cellgifter och strålning

Akupunktur

I . akupunktur , är tunna nålar av olika längd sätts i centrala punkter på kroppen . Vissa omfattar användning av elektriska laddningar eller ljudvågor för att öka effektiviteten. Både kinesiska och västerländska medicinen har bevittnat dess förmåga att lindra sjukdomssymtomen , men det finns ingen aktuell bevis för det fungerar som en alternativ behandlingsmetod .

Mat Therapy

Vissa forskare samt överlevande cancer , hävdar vissa livsmedel-främst mjöl , kött och socker-bränsle som faktiskt utveckling cancercell . Baserat på denna teori , kan eliminering av dessa livsmedel ger en behandling alternativ . Även om detta kan avta cancer för vissa, det finns mer bevis för att kost förändringar håller cellerna friska att utesluta cancer .

läkemedelsbehandling

Karboplatin och vincristin (CV ) läkemedelsbehandling, används till barn i åldrarna 5 och 10 , har varit framgångsrik 50 procent av tiden . En annan läkemedelsbehandling-bestående av droger lomustin , prokarbazin tioguanin och vinkristin-. biljettpriser något bättre , på 55 procent i fall av cancer hjärntumörer

hormonterapi

Långvarig användning av anti-östrogen läkemedel Tamoxifen är lämpligt för att hålla bröstcancer upprepas i många kvinnor . Det har också använts av läkare som ett alternativ behandling av metastaserande bröstcancer som innehåller stora mängder östrogen receptorer . Tyvärr , efter fem år , blir ingen effekt av läkemedlet , kommer enligt patienten måste hitta ett annat behandlingsalternativ.

Hypnoterapi

Nej aktuell forskning har kunnat bevisa hypnoterapi fungerar som en alternativ behandling alternativ . Det kan , men hjälpa patienter hantera sjukdomen genom att stärka immunförsvaret och hjälpa dem hantera biverkningar och stress .

Insulin Potentiering Therapy

En ny strategi som används för att behandla cancer är IPT . Den använder låg dos kemikalier för att specifikt till cancerceller medan friska celler intakt . Det kan också minska eller eliminera biverkningar av sjukdomen .

Frö Genomförande

Ett effektivt alternativ behandling för insatser hjälplös cancer små radioaktiva frön nära prostrerar. Då låggradig strålning införs för att döda omkringliggande cancercellerna.

Vitamin Therapy

Megadoses av vissa vitaminer som A , B6 , C och E har varit användbara för att minska cancer tumörer i urinblåsan i vissa patienter . Många forskare , men är fortfarande skeptisk tills ytterligare studier görs . Andra är bekymrade över toxiska sådana stora doser skulle kunna ha på kroppen .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.